Πώς αποχαιρέτησε η Μαίρη Κατράντζου την Σοφία Κοκοσαλακη

Πώς αποχαιρέτησε η Μαίρη Κατράντζου την Σοφία Κοκοσαλακη Facebook Twitter
0

Την θλίψη της για τον θάνατο της Σοφίας Κοκοσαλάκη, που πέθανε σε ηλικία 47 ετών μετά από δίμηνη μάχη με τον καρκίνο, εξέφρασε η Μαίρη Κατράντζου μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

Η Μαίρη Κατράντζου συνόδευσε το μήνυμά της με μια φωτογραφία από το φόρεμα Ocean Dress με το οποίο είχε εμφανιστεί η Bjork στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Η Σοφία Κοκοσαλάκη είχε σχεδιάσει τότε επίσης τα κοστούμια 6.000 ατόμων που πήραν μέρος στην τελετή. 

 

«Σε ευχαριστούμε Σοφία που μας έκανες όλους να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε Έλληνες. Που επικοινώνησες τις αξίες του πολιτισμού μας πέρα από τα σύνορά μας με το απίστευτο ταλέντο, την ευφυΐα και το χάρισμά σου», ξεκινά το μήνυμά της η Μαίρη Κατράντζου.

Η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια, που κάνει επίσης διεθνή καριέρα στον χώρο της μόδας, μίλησε επίσης για την γνωριμία της με την Σοφία Κοκοσαλάκη και πόσο την βοήθησε στα πρώτα της βήματα.

«Στο σύντομο διάστημα που είχα την τιμή να σε γνωρίσω, μου έδειξες, πριν καν γνωρίσω εγώ τον εαυτό μου, τι σημαίνει αληθινή δύναμη και την αφοσίωση που χρειάζεται στην βιομηχανία μας. Ανέκαθεν θαύμαζα την αποφασιστικότητα και τις αξίες που κυριαρχούσαν στη ζωή σου, πάντα με τους δικούς σου όρους. Τα νέα με σόκαραν και είναι δύσκολο να το αποδεχθώ... Είναι πολύ θλιβερό», συνέχισε η Μαίρη Κατράντζου, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στους οικείους και την οικογένεια της Σοφίας Κοκοσαλάκη. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you @sophiakokosalaki for making us all feel proud to be Greek. For communicating the values of our culture far beyond our borders through your incredible talent, intelligence and charisma. In the short time I had the privilege of knowing you you showed me, before I even knew myself, what real strength means and the razor sharp focus that is needed in our industry. I have always been in awe of your determination and the values you lead your life with, always in your own terms. The news today shocked me and it’s difficult to come to terms with it.. It is very very sad. Rest peacefully Sophia.. Sending my most heartfelt condolences to those who were closest to you and to your family. 💔 #sophiakokosalaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM