Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον υπερασπίζονται στην Μέγκαν Μαρκλ: Δέχεται χολή επειδή σπάει το καλούπι

Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον υπερασπίζονται στην Μέγκαν Μαρκλ: Δέχεται χολή επειδή σπάει το καλούπι Facebook Twitter
0

Οι Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον υπερασπίστηκαν την Μέγκαν Μαρκλ απέναντι τον πόλεμο που δέχεται από τις βρετανικές ταμπλόιντ εφημερίδες, σχολιάζοντας πως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι λευκή.

Σε συνέντευξή της στους The Sunday Times του Λονδίνου, η Χίλαρι Κλίντον είπε ότι «ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε [η Μέγκαν Μαρκλ] είναι ανεξήγητος. Αν η εξήγηση είναι ότι είναι διαφυλετική, τότε είναι ντροπή σε όλους».

Σε ερώτηση αν θεωρεί πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι «μια γυναίκα με κότσια», η Χίλαρι Κλίντον απάντησε καταφατικά, προσθέτοντας πως είναι μεγάλη θαυμάστρια της Δούκισσας του Σάσεξ. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χίλαρι Κλίντον μιλάει με καλά λόγια για την Μέγκαν Μαρκλ. Τον Σεπτέμβριο είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram ένα μακροσκελές ποστ όπου διαφήμιζε την νέα συλλογή ρούχων Smart Set της Δούκισσας, που προορίζεται για άνεργες γυναίκες προς αναζήτηση εργασίας.


Από την πλευρά της, η κόρη της Χίλαρι Κλίντον, Τσέλσι δήλωσε ότι η σκληρότητα του Τύπου απέναντι στην Μέγκαν Μαρκλ πιθανώς οφείλεται στο ότι σπάει το βασιλικό καλούπι.

«Πιστεύω επίσης πως οφείλεται στο ότι είχε περήφανη μια καριέρα προηγουμένως και διαθέτει φωνή που ευτυχώς συνεχίζει να χρησιμοποιεί. Όποιος έχει το θάρρος να σπάει το καλούπι με το οποίο έχει καθιερωθεί, δυστυχώς, δέχεται κριτική και χολή που δεν καταλαβαίνω. Έχουμε δει επανειλημμένως το μοτίβο. Δεν την γνωρίζω, αλλά ως κάποια που την σέβεται, είμαι ευγνώμων που επιμένει, δεν υποκύπτει και κάνει το έργο που νιώθει πως καλείται να πραγματοποιήσει. Επίσης δεν έχει την διάθεση να δεχθεί bullying», ανέφερε η Τσέλσι Κλίντον. 

Οι δηλώσεις τον Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον έρχονται λίγες ημέρες μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να μηνύσει τρεις βρετανικές εφημερίδες για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τη σύζυγό του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM