Η Λάνα Ντελ Ρέι απάντησε για την σχέση της με αστυνομικό και όσους την κατακρίνουν

Η Λάνα Ντελ Ρέι απάντησε για την σχέση της με αστυνομικό και όσους την κατακρίνουν Facebook Twitter
2

Όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά φωτογραφίες της Λάνα Ντελ Ρέι με τον νέο της σύντροφο, που είναι αστυνομικός, οι θαυμαστές της διχάστηκαν.

Λόγω της ιστορίας της αστυνομικής βίας, του ποσοστού ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα σε αστυνομικούς και τις πολλές καταγεγραμμένες περιπτώσεις κατάχρησης εξουσίας στο σώμα, πολλοί φανς της τραγουδίστριας εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με την επιλογή της.

Πρόσφατα η Λάνα Ντελ Ρέι έδωσε συνέντευξη στους Los Angeles Times, όπου μεταξύ άλλων απάντησε για την σχέση της με τον Σον Λάρκιν, όταν ρωτήθηκε αν «ανησυχεί για τις αντιδράσεις του να βγαίνει με αστυνομικό».

Η Λάνα Ντελ Ρέι απάντησε για την σχέση της με αστυνομικό και όσους την κατακρίνουν Facebook Twitter

«Βασικά το θέμα είναι, πως ο Σον είναι καλός αστυνομικός. Καταλαβαίνει. Βλέπει και τις δυο πλευρές των πραγμάτων», απάντησε η τραγουδίστρια. 

Η Λάνα εξήγησε επίσης πως αυτή η σχέση της είναι πολύ διαφορετική από άλλες που είχε παλιότερα. «Είναι αστείο επειδή ήμουν με κάποιον για χρόνια και ποτέ δεν είχαμε αυτό το πρόβλημα», απάντησε σχετικά με τις φωτογραφίες που τράβηξαν παπαράτσι. «Δεν ήξερα ότι μας βγάζουν φωτογραφίες. Θα φορούσα κάτι άλλο», πρόσθεσε.

Όσο για το αν θεωρεί πως οι θαυμαστές της δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρονται για την προσωπίκη της ζωή, η Λάνα Ντελ Ρέι είπε πως δεν έχει πρόβλημα. «Με νοιάζει τι κάνει αυτή τη στιγμή ο Μπομπ Ντίλαν. Είμαι περίεργη αν φοράει φούτερ ή σακάκι. Οπότε το καταλαβαίνω», είπε η τραγουδίστρια.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
πόση παρακμή πια, να θεωρείται μεμπτό και άσχημο για κάποιον να εχει δεσμό με αστυνομικό, ενώ έμποροι ναρκωτικών, "πλούσιοι απο το πουθενά" και προαγωγοί, να θεωρούνται δεκτοί η και "κουλ" σύντροφοι