Ο πατέρας της Beyonce αποκάλυψε την μάχη του με τον καρκίνο του μαστού

Ο πατέρας της Beyonce αποκάλυψε την μάχη του με τον καρκίνο του μαστού Facebook Twitter
0

Ο Μάθιου Νόουλς, πατέρας της Beyonce, αποκάλυψε πως πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Σε συνέντευξή του στο Good Morning America του ABC, μίλησε για την μάχη του με την ασθένεια αλλά και πώς αντέδρασε η οικογένειά του όταν το έμαθε. «Είναι τα γονίδια. Επίσης σημαίνει πως τα παιδιά μου έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, ακόμη και τα εγγόνια μου κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά το διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε- πήγαν και έκαναν την εξέταση», ανέφερε ο ίδιος.

Ο 67χρονος πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας, είπε πως είχε παρατηρήσει μια επαναλαμβανόμενη κηλίδα αίματος στις μπλούζες του και η σύζυγός του πρόσθεσε πως είχε δει το ίδιο στα σεντόνια τους. Αμέσως επικοινώνησε με τον γιατρό του, έκαναν μαστογραφία και διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. 

«Έχω τέσσερα πράγματα για να ανησυχώ: καρκίνος του προστάτη, καρκίνος στο πάγκρεας, μελάνωμα και καρκίνος του μαστού. Για την υπόλοιπη ζωή μου πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός και να κάνω όλες τις εξετάσεις», εξήγησε.


Τον Ιούλιο υποβλήθηκε σε επέμβαση, που πήγε πολύ καλά και έκτοτε έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο ζωής του αφού σταμάτησε να πίνει και πλέον γυμνάζεται και κάνει διαλογισμό. «Πράγματα που παλιά ήταν σημαντικά, δεν έχουν πλέον για μέσα σημασία. Βλέπω πλέον διαφορετικά τον κόσμο», είπε ο Μάθιου Νόουλς.

Όπως εξήγησε, ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για το πρόβλημα υγείας του ήταν επειδή θέλει να ευαισθητοποιήσει τους άντρες σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και να τους ενθαρρύνει να κάνουν σχετικές εξετάσεις. «Έμαθα πως τα στατιστικά που έχουμε για άντρες με καρκίνο του μαστού δεν είναι αρκετά επειδή δεν υπάρχουν άντρες που τολμούν να κάνουν την εξέταση», τόνισε ο ίδιος.

Ο Μάθιου Νόουλς, πρώην μάνατζερ της Beyonce, έχει πάρει διαζύγιο από την μητέρα της, Τίνα. Η διάσημη τραγουδίστρια διέκοψε τις επαγγελματικές σχέσεις της μαζί του το 2011. «Με τον πατέρα μου χωριστήκαμε μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι ο πατέρας μου και τον αγαπώ βαθιά, νιώθω ευγνώμων για όλα όσα μου δίδαξε», είχε πει τότε η Beyonce.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM