Cardi B: Μια από τις διασημότερες ράπερ του κόσμου κυκλοφορούσε έτσι χθες στο Παρίσι

Cardi B: Μια από τις διασημότερες ράπερ του κόσμου κυκλοφορούσε έτσι χθες στο Παρίσι Facebook Twitter
0

Όλοι όσοι είδαν στο Παρίσι αυτή την εκκεντρική φιγούρα, κατάλαβαν από τη μεγάλη συνοδεία και τις κάμερες, πως δεν ήταν κάποιο τυχαίο πρόσωπο κρυμμένο στο ολόσωμο φλοράλ καμουφλάζ.

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως ήταν η Cardi B, που μόλις είχε φτάσει στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας. Το Σάββατο, η αμερικανίδα ράπερ, επέλεξε να κάνει την βόλτα της εκκεντρικά ντυμένη, κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια, με ένα θεαματικό ρούχο του Richard Quinn. Συνήθως η Cardi B επιλέγει πολύ πιο αποκαλυπτικά ρούχα για εμφανίσεις της, αλλά αυτή τη φορά πήγε στο άλλο άκρο.

Cardi B: Μια από τις διασημότερες ράπερ του κόσμου κυκλοφορούσε έτσι χθες στο Παρίσι Facebook Twitter

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Cardi Β εμφανίζεται στο Champ de Mars, να φωνάζει στην κάμερα: «Βεβαιωθείτε ότι δεν θα με χτυπήσει αυτοκίνητο γιατί δεν βλέπω». Αν και κάποιοι χρήστες στα σόσιαλ μίντια ερμήνευσαν το ρούχο και την εμφάνιση αυτή ως statement για την μπούργκα και τον μουσουλμανισμό, η ίδια η ράπερ δεν άφησε να εννοηθεί ποτέ κάτι περισσότερο από διάθεση για εκκεντρικότητα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

PARIS FASHION WEEK, IM HERE ! Designer: @richardquinn .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iamcardib (@iamcardib) στις

Το λουκ της Cardi παρουσιάστηκε στη βρετανική Vogue από την Karlie Kloss που επίσης δεν ήταν αναγνωρίσιμη.

Ο Quinn είναι βρετανός σχεδιαστής μόδας που είναι γνωστός για την αγάπη του στα έντονα φλοράλ. Δημιουργίες του έχουν φορεθεί από τις Céline Dion, Priyanka Chopra, Lily Aldridge, και πολλές ακόμη σταρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💥BRITISH VOGUE💥 @karliekloss uncovered! In A/W19 Styled by the incredible @edward_enninful and 📸 by @stevenmeisel_ 🔥😯🔥🎉 #richardquinn #vogue

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richard Quinn (@richardquinn) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM