Cardi B: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση σε φωτογράφιση περιοδικού - Έβγαλε έξω το πέος του

Cardi B: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση σε φωτογράφιση περιοδικού - Έβγαλε έξω το πέος του Facebook Twitter
0

Η Cardi B μίλησε με λεπτομέρειες για την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε στη διάρκεια μιας φωτογράφισης για περιοδικό. 

«Πήγα στην φωτογράφιση γι' αυτό το περιοδικό και ο φωτογράφος, προσπαθούσε να με πλησιάσει, λέγοντας, "Ναι, θέλεις να μπεις σε αυτό το περιοδικό;". Και μετά έβγαλε έξω το πέος του. Έγινα έξαλλη. Σηκώθηκα κι έφυγα. Ξέρεις ποιο είναι το τρελό; Το είπα στον ιδιοκτήτη του περιοδικού και απλώς με κοίταξε και μου λέει, "Ναι, και;"», είπε η Αμερικανίδα ράπερ, σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Η Cardi B δεν αποκάλυψε το όνομα του περιοδικού ή του φωτογράφου, αλλά ούτε και πότε συνέβη το περιστατικό. «Όταν βλέπω αυτό το κίνημα #MeToo - έχω κορίτσια από την γειτονιά μου που ξέρω πως πέρασαν ακριβώς τα ίδια. Σε κάνουν να νιώθεις πως πρέπει να κάνεις ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Συμβαίνει κάθε μέρα», πρόσθεσε η ίδια.

Σε ερώτηση αν της συμβαίνει ακόμη, απάντησε: «Με τίποτα. Θα σε βγάλω στο Instagram. Θα παραβιάσω τους κανόνες».

Η διάσημη ράπερ είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν στο συγκεκριμένο περιστατικό. Σε συνέντευξή της το 2018, είχε πει: «Στοιχηματίζω πως αν μια από αυτές τις γυναίκες σηκωθεί και μιλήσει γι' αυτό, ο κόσμος θα πει, "Ε, και; Είσαι πόρνη. Δεν έχει σημασία"».

 

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM