Τζαν Γιαμάν: Τι απαντά ο Τούρκος ηθοποιός για την επίμαχη φωτογραφία στην Ακρόπολη

Τζαν Γιαμάν: Τι απαντά ο Τούρκος ηθοποιός για την επίμαχη φωτογραφία στην Ακρόπολη Facebook Twitter
Φωτογραφία: Papadakis Press
12

Ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν έδωσε εξηγήσεις για μία φωτογραφία του με φόντο την ελληνική σημαία, στον βράχο της Ακρόπολης. 

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός θεός» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε σήμερα προσκεκλημένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι». Χθες, ο Γιαμάν ανέβηκε με φίλους στον ιερό βράχο αναρτώντας φωτογραφίες (όχι πάντως την επίμαχη) από την επίσκεψή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και ο παρουσιαστής δεν έχασε την ευκαιρία να τον ρωτήσει. 

View this post on Instagram

🇬🇷💫

A post shared by C a n Y a m a n 🇹🇷 (@canyaman) on


Στην Ακρόπολη ο Papadakis Press τον τράβηξε μια σειρά από φωτογραφίες, και σε μία είχε τεντωμένο το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού, κάτι που από πολλούς ερμηνεύθηκε ως άσεμνο. Όπως όμως εξήγησε σήμερα ο ίδιος, αυτή είναι μία κίνηση που συνηθίζει να κάνει όταν επιχειρεί να βάλει τα γυαλιά του, ή να διορθώσει τη θέση τους. 

«Πρέπει να έχετε τρελαθεί, αν νομίζετε ότι έκανε κάποια κακή κίνηση», μετέφρασε η διερμηνέας που βρισκόταν στο στούντιο μαζί με τον ηθοποιό και τον παρουσιαστή. «Στη σειρά, αυτές τις κινήσεις τις κάνει συχνά ο χαρακτήρας, κι αν με δεις στη σειρά θα το παρατηρήσεις», πρόσθεσε ο ηθοποιός. 

Ο 30χρονος Τζαν Γιαμάν είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως μοντέλο και πλέον πρωταγωνιστεί στη σειρά ενώ θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς. Ενδεικτική της δημοφιλίας του ακόμα και στην Ελλάδα, είναι και η θερμή υποδοχή που του έγινε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον ηθοποιό να ανεβάζει βίντεο από το «ντελίριο» στον λογαριασμό του. 

Χθες, το κανάλι του Φαλήρου τον υποδέχθηκε και επισήμως και ο ηθοποιός ευχαρίστησε τον ΣΚΑΪ για τη βραδιά. «Είναι τιμή μου να με υποδέχονται με τόση θέρμη. Υπέροχο πλήθος». 

Σήμερα ο Γιαμάν είπε στον Νίκο Μουτσινά ότι έχει μάθει μερικές ελληνικές λέξεις και φράσεις στα ελληνικά, αλλά τις ξεχνά. Ωστόσο κατάφερε να πει στα ελληνικά «Τι κάνεις;», live στο πλατό, προσθέτοντας ότι θα ήθελε να μιλά καλύτερα ελληνικά ώστε να γίνουν φίλοι με τον Νίκο Μουτσινά. «Μπορούμε να γίνουμε φίλοι και έτσι» του απάντησε ο παρουσιαστής. 

Δείτε εδώ το βίντεο από τη σημερινή εμφάνιση του Γιαμάν στο «Καλό Μεσημεράκι»

 
Πολιτισμός
12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
ellinikahoaxes:O Τζαν Γιαμάν ΔΕΝ έκανε άσεμνη χειρονομία στη Ακρόποληhttps://www.ellinikahoaxes.gr/2019/09/25/can-yaman-asemni-heironomia-stin-akropoli/"Επικοινωνήσαμε με τους φωτογράφους Πέτρο Χόντο και Παναγιώτη Κουφαλέξη που ήταν παρόντες στην επίμαχη φωτογράφιση για να μας εξηγήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.Και οι δύο μας απάντησαν ότι πράγματι δεν έκανε κάποια άσεμνη χειρονομία, αλλά ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε τη στιγμή που σηκώνει το χέρι του για να ανεβάσει τα γυαλιά του.Επιπλέον, επικοινωνήσαμε και με τον φωτογράφο Προκόπη Οικονομόπουλο που τράβηξε την επίμαχη φωτογραφία και μας επιβεβαίωσε τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός. Ότι δηλαδή η φωτογραφία λήφθηκε τη στιγμή που σήκωνε το χέρι του για να φτιάξει τα γυαλιά του. Αυτό αποδεικνύεται και από το επόμενο καρέ που μας παραχώρησε ο φωτογράφος, στο οποίο φαίνεται καθαρά η συνέχεια της κίνησηςΈτσι, αποδεδειγμένα πλέον, ο Τζαν Γιαμάν δεν έκανε την άσεμνη και προσβλητική χειρονομία που του χρεώνουν, αλλά μια κίνηση με την οποία συνηθίζει να διορθώνει τη θέση των γυαλιών του. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ισχυρισμός είναι ΨΕΥΔΗΣ.".η οποία φωτό είναι ΑΥΤΗ:https://media.ellinikahoaxes.gr/uploads/2019/09/19092504.jpg(όσο για τους χαρακτηρισμούς, τους επιστρέφω πίσω σε όλους σας, με τις υγείες σας).
Εγώ όταν διαβάζω κάτι τέτοια "εν μία νυκτί" σκέφτομαι τη Νύχτα των Κρυστάλλων και ακούω ήχους ερπύστριας. Αλλά κοίτα να δεις που μ' έφτιαξες πάλι ρε βλαχάκι, πανάθεμα σε. Άντε, να ανταποδώσω.https://www.youtube.com/watch?v=VG4DoGTNAV0
Για όσους πραγματικά πίστεψαν, εμπιστεύτηκαν καλύτερα, την πιο γελοία δικαιολογία του κόσμου μετά το "Μου έκαναν μετακίνηση στην Υεμένη" : Ναι, ναι, ναι... Πήγε να στερεώσει τα γυαλιά του, έτσι με το μεσαίο δάχτυλο, και τον έβγαλαν φωτό ακριβώς τη στιγμή που κατέβαζε το χέρι του. Προφανώς είναι προληπτικός και κατεβάζει το χέρι του όπως το ανέβασε, μη χαλάσει κανά προξενιό (στην Τουρκία ακόμα γίνεται, αν κρίνουμε από τις πλοκές των σειρών τους) - επίσης δεν παίζει να στήθηκε για πόζα, όχι, εξάλλου με τα σύγχρονα κινητά τελευταίας τεχνολογίας, ούτε nanosecond δε χρειάζεται, έχουν τεχνητή νοημοσύνη και αυτόματα όλα. Πρέπει να θεωρεί το "κοινό" στο οποίο απευθύνεται τουλάχιστον IQ μπανάνας, το πολύ κερασιού... Οκ, έστω ότι είναι έτσι. Όταν την είδε καλύτερα, και σου λέω εγώ πες ότι δεν το πρόσεξε από την αρχή, αλλά αφού τη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, τι περίμενε;! Ότι δε θα φανεί όπως φάνηκε; Μπορούσε να την κατεβάσει, αλλά τόσο ηλίθιος που είναι νόμιζε ότι κανένας δεν θα το έπαιρνε στραβά αυτό, εδώ στην Ελλάδα... Για την Τουρκία βέβαια μάλλον θα ήταν κάτι οκ, δεν ξέρω. Πάντως, Γιαμάν, ακούς; Δεν τρελαθήκαμε καθόλου, απλά αυτό το επιθετικό marketing ήταν κακόγουστο και γελοίο. Αν ένας Έλληνας ηθοποιός πήγαινε π.χ. στο Μπλε Τζαμί και το έκανε αυτό με φόντο τη σημαία σας και αυτό, και παρείχε την ίδια πληροφορία, "όχι, ρε τρελοί, τα γυαλιά μου έφτιαχνα, μην είστε ιδιότροποι πια", θα τον δικαιολογούσες άραγε, ρε Γιαμάν; Ή θα το θεωρούσατε πρόκληση και την δικαιολογία του ηλίθια κι αυτόν μαζί; Χμμμμμ.... Ζήτα καμιά συγγνώμη τώρα και σε λίγο καιρό θα ξεχαστεί, και αυτό και εσύ, και όσο πιο γρήγορα ελπίζω, παλιοβούρλο! Ο Μούτσι θα αναγκάστηκε να τον έχει καλεσμένο λόγω καναλιού, αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού, ξεφτιλίστηκε από μόνος του με αυτά που είπε. Είχε και διερμηνέα τρομάρα του! Από εκεί να καταλάβεις το ψώνιο και την αλαζονεία... Ουστ και μόνο ουστ! Κρίμα τα νιάτα και η τσαχπινιά, κρίμα το μπόι σου καλέ - not! Έκανε κι η μύγα, και μας... ό,τι να'ναι! ΥΓ : Όχι δεν είμαι εθνικίστρια, ούτε πατριδολάγνα - απλά δε μου αρέσει να με κοροϊδεύει στη μούρη, και όλους βασικά, ένας τυχαίος, που ούτε τα αρχίδια έχει να παραδεχτεί τη μαλακία του και δημοσίως λέει τέτοια.
««Πρέπει να έχετε τρελαθεί, αν νομίζετε ότι έκανε κάποια κακή κίνηση» Πηγή: www.lifo.gr Μάλλον «Πρέπει να έχετε τρελαθεί, αν νομίζετε ότι δημόσιο πρόσωπο σε περιοδεία προώθησης, αναρτά αυτή την φωτογραφία (μούτρα κάτω, δάχτυλο πάνω) με φόντο την σημαία της φιλοξενούσας χώρας» Αν πάλι "ξεχάστηκε" την αντικαθιστά.
Πρέπει να έπαθε ΣΥΡΙΖΑ (kolotoumba) ο crossfitάς... Εάν πάρω την απόφαση να αναρτήσω μια εθνηκιστική αηδία για να γαργαλήσω τις μασχάλες των ακολούθων μου δεν κάνω πίσω με δηλώσεις του τύπου: "Μου έπεσε to eye-liner και πήγα να το μαζέψω με το μεσαίο δάκτυλο".