Χοακίν Φίνιξ: Παράτησε στη μέση συνέντευξη - Εξοργίστηκε από ερώτηση για το Joker

Χοακίν Φίνιξ: Παράτησε στη μέση συνέντευξη - Εξοργίστηκε από ερώτηση για το Joker Facebook Twitter
5

Ενοχλημένος από ερώτηση δημοσιογράφου, ο Χοακίν Φίνιξ σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από συνέντευξη για το Τζόκερ.

Ο Χοακίν Φίνιξ, που ενσαρκώνει τον θρυλικό κακό της Γκόθαμ, έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του, αλλά η ερώτηση δημοσιογράφου της Telegraph τον εξόργισε και το έδειξε κάνοντας πολύ περισσότερα από το να μην απαντήσει.

Η ερώτηση που έκανε ο δημοσιογράφος ήταν αν ορισμένες σκηνές στο Τζόκερ θα μπορούσαν να εμπνεύσουν πράξεις βίας και στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, ο Φίνιξ ρωτήθηκε αν συγκεκριμένες στιγμές στην ταινία «θα μπορούσαν τελικά να καταλήξουν να εμπνέουν ακριβώς το είδος των ανθρώπων το οποίο περιγράφει, με δυνητικά τραγικά αποτελέσματα». Αντί να απαντήσει, ο ηθοποιός σηκώθηκε και βγήκε έξω.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Robbie Collin, καθώς ο ηθοποιός εγκατέλειπε το δωμάτιο, τον ρώτησε γιατί του έκανε μια τέτοια ερώτηση. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Telegraph, η αίθουσα πάγωσε από την αμηχανία και o δημοσιογράφος δεν ήξερε αν ο Φίνιξ θα επέστρεφε.

Μετά από παρέμβαση που έκαναν μάνατζερ της Warner Bros, πείστηκε να επιστρέψει, αλλά αυτό έγινε σχεδόν μια ώρα μετά και ο Φίνιξ δεν απάντησε την συγκεκριμένη ερώτηση.

Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM