Η Έλεν Ντε Τζένερις συνάντησε τους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Τι είπε για τον μικρό Άρτσι

Η Έλεν Ντε Τζένερις συνάντησε τους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Τι είπε για τον μικρό Άρτσι Facebook Twitter
0

Μια απρόσμενη συνάντηση με τον μικρό Άρτσι, τον γιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, είχε η Έλεν Ντε Τζένερις, που ταξίδεψε το καλοκαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως αποκαλύπτει η διάσημη παρουσιάστρια σε επερχόμενο επεισόδιο της εκπομπής της, δεν είχε μόνο την ευκαιρία να δει από κοντά το βασιλικό μωρό αλλά επίσης να το κρατήσει και στην αγκαλιά της. «Τάισα και κράτησα τον Άρτσι», λέει η ίδια σε διαφημιστικό σποτ της νέας σεζόν. 

Η Έλεν Ντε Τζένερις αποκάλυψε επίσης ο μικρός Άρτσι «μοιάζει με τον Χάρι - και είχε περισσότερα μαλλιά από εμένα στην ηλικία του», ενώ παρουσίασε επίσης και ένα υποτιθέμενο σκίτσο του μωρού.

Όσο για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, λέει πως «είναι καταπληκτικοί». «Είναι το πιο χαριτωμένο ζευγάρι και τόσο προσγειωμένοι. Βλέπω να δέχονται επίθεση και είναι άδικο. Είναι δύο από τους πιο προσγειωμένους και συμπονετικούς ανθρώπους, κάνουν τόσα καλά για τον κόσμο», κατέληξε η Έλεν Ντε Τζένερις.

Η 61χρονη παρουσιάστρια είχε υπερασπιστεί το βασιλικό ζεύγος μετά την έντονη κριτική που δέχθηκαν επειδή χρησιμοποίησαν το ιδιωτικό τους τζετ στις διακοπές τους στην Ευρώπη. «Φαντάσου να δέχεσαι επίθεση για όλα όσα κάνεις, όταν το μόνο που προσπαθείς είναι να κάνεις τον κόσμο καλύτερο», είχε γράψει σε μήνυμά της στο Twitter.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM