Ιβάνκα Τραμπ: Νέο κούρεμα, νέες αναφορές (σε χαρακτήρα τηλεοπτικής σειράς), νέες φιλοδοξίες;

Ιβάνκα Τραμπ: Νέο κούρεμα, νέες αναφορές (σε χαρακτήρα τηλεοπτικής σειράς), νέες φιλοδοξίες; Facebook Twitter
0

Πήρε φωτιά στα social media η συζήτηση γύρω από τις φιλοδοξίες που προδίδει το νέο κούρεμα της ΙΒάνκα Τραμπ και οι αναφορές του στην πρωταγωνίστρια της σειράς "Succession".

Τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ γυριζόταν ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του HBO "Succession" που περιστρέφεται γύρω από τις σαιξπιρικές ίντριγκες των μελών της οικογένειας των Ρόι – μιας σύγχρονης παγκόσμιας μιντιακής δυναστείας – η ηθοποιός Σάρα Σνουκ που υποδύεται την Βενιαμίν της οικογένειας, Σιόμπαν «Σίβι» Ρόι, είχε ερωτηθεί σχετικά με την εξέλιξη του χαρακτήρα της στη συνέχεια της σειράς.

Η απάντηση της ήταν: «Απλά σκεφτείτε την Ιβάνκα Τραμπ».

Ιβάνκα Τραμπ: Νέο κούρεμα, νέες αναφορές (σε χαρακτήρα τηλεοπτικής σειράς), νέες φιλοδοξίες; Facebook Twitter
H Αυστραλέζα ηθοποιός Σάρα Σνουκ στο ρόλο της Σιόμπαν «Σίβι» Ρόι, στον δεύτερο κύκλο του "Succession" που ξεκίνησε στα μέσα Αυγούστου

Και τώρα, δύο εβδομάδες μόνο μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου όπου η «Σίβι» εμφανίστηκε με κομψό και αυστηρό καρέ, η «Πρώτη Κόρη» (αλλά και «πολιτικός σύμβουλος» στον Λευκό Οίκο, μην ξεχνάμε) φαίνεται να τη μιμείται με τη νέα της κόμμωση.

Το νέο κούρεμα της Ιβάνκα Τραμπ αποκαλύφθηκε κατά την επίσημη επίσκεψή της στην Κολομβία, στον πρώτο σταθμό της νοτιοαμερικανικής περιοδείας της με στόχο να προωθήσει την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ανάπτυξης και Ευημερίας των Γυναικών (WGDP), οργανισμό που η ίδια έχει λανσάρει.

Ιβάνκα Τραμπ: Νέο κούρεμα, νέες αναφορές (σε χαρακτήρα τηλεοπτικής σειράς), νέες φιλοδοξίες; Facebook Twitter

Στον δεύτερο κύκλο του "Succession", η Σιβ επιχειρεί με κάθε μέσο να παγιώσει τη θέση της ως εν δυνάμει CEO της δυναστείας και στο πλαίσιο αυτό έχει αλλάξει όχι μόνο το μαλλί αλλά και την γκαρνταρόμπα προς το πιο κομψό αλλά και πιο αυστηρό συγχρόνως, εισβάλλοντας σαν λέαινα στις οικογενειακές συναθροίσεις.
Την ίδια στιγμή, η ΙΒάνκα μοιάζει απλά να προσπαθεί να βρει τρόπους για να την πάρουν σοβαρά οι παγκόσμιοι ηγέτες αλλά να μην τα καταφέρνει με τίποτα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM