Ο Ορλάντο Μπλουμ αποκάλυψε την αμοιβή του για την τριλογία του «The Lord of the Rings»

Ο Ορλάντο Μπλουμ αποκάλυψε την αμοιβή του για την τριλογία του «The Lord of the Rings» Facebook Twitter
5

Μπορεί να ήταν το μεγάλο του ντεμπούτο στο Χόλιγουντ, αλλά φαίνεται πως ο Ορλάντο Μπλουμ δεν έβγαλε πολλά χρήματα πρωταγωνιστώντας στην τριλογία του «The Lord of the Rings».

Ο 42χρονος ηθοποιός έγινε παγκοσμίως διάσημος μέσα από τον ρόλο του Legolas στις ταινίες «The Fellowship of the Ring», «The Two Towers» και «The Return of the King» από το 2001 μέχρι το 2003.

Η τριλογία έκανε εισπράξεις περίπου 2.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, αλλά η αμοιβή του Ορλάντο Μπλουμ απείχε πολύ από αυτό το ποσό. 

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πήρε μόνο 175.000 δολάρια για την συμμετοχή του και στις τρεις ταινίες. «Τίποτα, δεν πήρα τίποτα, 175 χιλιάρικα», δήλωσε καλεσμένος στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν.

Σε κάθε περίπτωση, δηλώνει πως δεν έχει καμία πικρία με την αμοιβή. «Κοίτα, ήταν το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Πλάκα μου κάνεις; Θα το έκανα ξανά για τα μισά λεφτά», σχολίασε ο Ορλάντο Μπλουμ.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Συγγνώμη αλλά είχε παίξει πουθενά αλλού πριν από την τριλογία αυτή ο Ορλάντο διότι και να είχε παίξει δεν το θυμάται κανείς. Είναι τουλάχιστον αχάριστο να λες πως ένας μισθός 175.000 δολαρίων τότε είναι "ένα τίποτα". Αν δεν κάνω λάθος οι ταινίες αυτές ήταν το εισιτήριό του για να είναι σήμερα εκατομμυριούχος. Ευχαριστώ λέμε Ορλάντο...
Οκ αλλά πραγματικά δεν είναι τίποτα, αν σκεφτείς οτι γυρνάγανε τόσα χρόνια ταινίες. Λιγότερα λεφτά απο τον μέσο μισθό στην Αμερική πήρε, αλλά έγινε φίρμα
Όπως λέει και ο Giorgos s.... τι άλλο να πει;Αλλά και πέρα από αυτό... είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν έπαιξε έναν δευτερό-τριτο ρόλο, όπως λ.χ.η Μπλάνσετ ή ο Σον Μπιν (που κατά πάσα πιθανότητα πήραν περισσότερα).