Instagram vs Reality: Η Τζένιφερ Λόπεζ με μαγιό μόλις κέρδισε την μάχη της σύγκρισης

Instagram vs Reality: Η Τζένιφερ Λόπεζ με μαγιό μόλις κέρδισε την μάχη της σύγκρισης Facebook Twitter
2

Όταν μιλάμε για το Instagram, οι φωτογραφίες τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αφού το Photoshop κάνει πάρτι, ειδικά στα ποστ των διασήμων. Όχι όμως και στης Τζένιφερ Λόπεζ.

Ως γνωστόν, πάρα πολλοί celebrities μπαίνουν στη διαδικασία να ρετουσάρουν τις φωτογραφίες τους πριν τις δημοσιεύσουν στο Instagram, εξαφανίζοντας περιττά κιλά, ρυτίδες, κυτταρίτιδα και ό,τι άλλο τους χαλάει την «τέλεια εικόνα». Στον αντίποδα και για να αντιμετωπίσουν όλη αυτή την έκρηξη παραπλάνησης, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες λογαριασμοί που ξεμπροστιάζουν πετυχημένα και αποτυχημένα φώτοσοπ.

Φυσικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να σβήνεις ένα σπυράκι μέχρι το να προσθέτεις κατά λάθος έξτρα πόδι και ένας από τους ευκολότερους τρόπους να καταλάβεις αν κάποιος διάσημος έχει κάνει φώτοσοπ είναι η κλασική και δοκιμασμένη σύγκριση του «Instagram vs. Reality», δηλαδή η σύγκριση της φωτογραφίας που δημοσιεύτηκε με εκείνη που τραβήχτηκε αρχικά.

Ωστόσο στην περίπτωση της Τζένιφερ Λόπεζ, Instagram και πραγματικότητα φαίνεται πως δεν έχουν καμία διαφορά, όπως αποδεικνύει και η πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της. Η 50χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε φορώντας ένα ολόσωμο λευκό μαγιό, σε ένα γιοτ, με το σώμα της να δείχνει άκρως εντυπωσιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

St.Tropez 2019 ☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις


Στο μεταξύ, την φωτογράφιση φαίνεται πως αντιλήφθηκαν και μερικοί παπαράτσι, που τράβηξαν δικές τους φωτογραφίες από τις πόζες της Τζένιφερ Λόπεζ και είναι ακριβώς ίδιες.

Instagram vs Reality: Η Τζένιφερ Λόπεζ με μαγιό μόλις κέρδισε την μάχη της σύγκρισης Facebook Twitter
Instagram vs Reality: Η Τζένιφερ Λόπεζ με μαγιό μόλις κέρδισε την μάχη της σύγκρισης Facebook Twitter

Για την ιστορία, η διάσημη τραγουδίστρια δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες της μαγιό.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM