Η Σάλμα Χάγιεκ έχει γενέθλια και το γιορτάζει στην παραλία: «Γίνομαι 53 ετών! Ε, και;»

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει γενέθλια και το γιορτάζει στην παραλία: «Γίνομαι 53 ετών! Ε, και;» Facebook Twitter
0

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει σήμερα γενέθλια και για να το γιορτάσει πόζαρε με με μαγιό στην παραλία, σχολιάζοντας πως δεν την ενδιάφερει καθόλου η ηλικία της. 

Η διάσημη ηθοποιός έχει γενέθλια στις 2 Σεπτεμβρίου και φέτος γίνεται 53 ετών, κάτι που όπως τονίζει και στο μήνυμά της στην φωτογραφία, δεν την απασχολεί καθόλου. «Αύριο γίνομαι 53 ετών. Ε και;», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Στην φωτογραφία της, ποζάρει γελώντας στην κάμερα και φοράει ένα τιρκουάζ μαγιό μπικίνι, αποκαλύπτοντας το σώμα της όπως είναι.

«Χαρούμενα γενέθλια σε όλα εσάς τα καλοκαιρινά μωρά», πρόσθεσε η Σάλμα Χάγιεκ στα σχόλια, όπου της ευχήθηκαν μεταξύ άλλων και αρκετοί διάσημοι, όπως ο Λένι Κράβιτς, η Σίντι Κρόφορντ, ο Πιρς Μπρόσναν και ο αρχισυντάκτης της Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM