Ο Μάρλον Μπράντο είχε πει πως ο Μάικλ Τζάκσον έκλαψε όταν τον ρώτησε για τις σχέσεις - Στο φως αποκαλυπτικός διάλογος τους

Ο Μάρλον Μπράντο είχε πει πως ο Μάικλ Τζάκσον έκλαψε όταν τον ρώτησε για τις σχέσεις - Στο φως αποκαλυπτικός διάλογος τους Facebook Twitter
1

Ο Μάρλον Μπράντο με τον Μάικλ Τζάκσον μίλησαν κάποτε για το σεξ, τις σχέσεις και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων εναντίον του τραγουδιστή σε μια συζήτηση, που έρχεται σήμερα στο φως μέσω ενός νέου podcast.

Η συνάντησή τους είχε γίνει το 1994, την περίοδο που ο Τζάκσον ήταν υπό έρευνα για κακοποίηση ανηλίκου, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. 

Λεπτομέρειες της συζήτησής του αποκαλύφθηκαν στο «Telephone Stories: The Trials of Michael Jackson» όταν ο Μπράντον Όγκμπορν, ένας από τους παραγωγούς του σόου, βρήκε μια μαγνητοφώνηση ένορκης κατάθεσης και διασταύρωσε την αυθεντικότητά της με την εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες. Οι εισαγγελικές αρχές είχαν ακούσει για μια «ιδιαίτερη σχέση» μεταξύ Μάρλον Μπράντο και Μάικλ Τζάκσον, καθώς φήμες ήθελαν τον Τζάκσον να διδάσκει χορό στον Μπράντον και εκείνος να του μαθαίνει υποκριτική. Επίσης ο γιος του, Μίκο Μπράντο, ήταν μέλος της προσωπικής ασφάλειας του τραγουδιστή.


Στην μαγνητοφώνηση, ο Μάρλον Μπράντο, που πέθανε το 2004, αποκαλύπτει λεπτομέρειες από μια φερόμενη συζήτηση που είχε με τον Τζάκσον στην διάρκεια ενός δείπνου στη Neverland, στην οποία και υποστηρίζει πως οι δυο τους μίλησαν για την σεξουαλικότητα του τραγουδιστή και την δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του, Τζο Τζάκσον.

Σύμφωνα με την καταγεγραμμένη δήλωση του Μάρλον Μπράντο, ο Μάικλ Τζάκσον ξέσπασε σε κλάματα στην διάρκεια της κουβέντας τους και παραδέχθηκε πως μισούσε τον πατέρα του. Η συζήτηση στράφηκε τότε προς την ομοφυλοφιλία και τα παιδιά, τα οποία ο Τζάκσον κατηγορείτο πως κακοποίησε σεξουαλικά. Ο Μάρλον Μπράντο είπε πως ο Τζάκσον κατέληξε να κλαίει τόσο γοερά που ο ίδιος χρειάστηκε να τον παρηγορήσει.

Ο Όγκμπορν είπε ο Μπράντο διαφέρει από τους υπόλοιπους που μίλησαν για τον τραγουδιστή, καθώς ήταν ήδη διάσημος, αρκούντως πλούσιος ώστε να μην χρειάζεται το παραμικρό και επίσης «περίεργος, όπως ο Μάικλ Τζάκσον». «Οπότε για μένα είναι ένας περίεργος που καταλαβαίνει έναν άλλον περίεργο σε έναν περίεργο κόσμο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Όγκμπορν.

Ο Μάρλον Μπράντο είχε πει πως ο Μάικλ Τζάκσον έκλαψε όταν τον ρώτησε για τις σχέσεις - Στο φως αποκαλυπτικός διάλογος τους Facebook Twitter

Αυτά είναι μερικά από τα σημεία που ξεχωρίζουν στην μαγνητοφώνηση, όπου ακούγεται να μιλά ο Μάρλον Μπράντο:

- «Τον ρώτησα αν ήταν παρθένος και κάπως χαχάνισε και γέλασε, και με αποκάλεσε Μπράντο. Μου είπε, "Αχ, Μπράντο". Του λέω, "Λοιπόν, τι κάνεις για σεξ;". Και εκείνος ντράπηκε και ήταν αμήχανος».

- «Είπε πως μισούσε τον πατέρα του και άρχισε να κλαίει. Οπότε κι εγώ έκανα πίσω. Συνειδητοποίησα πως είχε προβλήματα με την ζωή του επειδή ζούσε στην "χώρα του ποτέ"».

- «Κουβεντιάζαμε για τα ανθρώπινα συναισθήματα και από πού πηγάζουν. Το καταλάβαινα από τον τρόπο που μιλούσε... μιλάει πολύ περίεργα για άντρα που έχει την ηλικία του μεγαλύτερου γιου μου, δηλαδή 35 ετών. Και δεν ήθελε να βρίζω».

- «Είπα, "Λοιπόν, ποιοι είναι οι φίλοι σου;". Μου λέει, "Δεν ξέρω κανέναν άλλον στην ηλικία μου. Δεν συμπαθώ κανέναν συνομίληκο". Του λέω, "Γιατί όχι;". Μου λέει, "Δεν ξέρω, δεν ξέρω". Έκλαιγε γοερά και εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Προσπαθούσα να τον βοηθήσω όπως μπορούσα».

- «Με όλη αυτή την συμπεριφορά, πιστεύω πως ήταν απολύτως λογικό να συμπεράνεις πως [ο Μάικλ Τζάκσον] μάλλον είχε να κάνει με παιδιά. Η εντύπωση που αποκόμισα ήταν πως δεν ήθελε να μου απαντήσει επειδή φοβόταν να μου απαντήσει».

Με πληροφορίες από Vanity Fair

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια