Η Πάολα ερμήνευσε Μίκη Θεοδωράκη στα «Πρέσπεια»

Η Πάολα ερμήνευσε Μίκη Θεοδωράκη στα «Πρέσπεια» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
1

Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες στη μεγάλη συναυλία για τα 95 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, στο νέο πάρκο Φλώρινας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2019».

Το παρών στα «Πρέσπεια» έδωσε και η Πάολα που, με την παρότρυνση του ίδιου του συνθέτη, ερμήνευσε πολλά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του συγκεντρωμένου πλήθους. Βίντεο από την εκδήλωση διαδόθηκαν από τους φανς της στο διαδίκτυο ενώ και η ίδια ανέβασε υλικό στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πρέσπεια 2019. Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης #thisispaola

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__) στις

Υπό τους ήχους της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», στον Άγιο Αχίλλειο, η Πάολα ερμήνευσε χθες το βράδυ πολλές επιτυχίες του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και Ελλήνων στιχουργών, στο νησάκι της Μικρής Πρέσπας. Τραγούδια του μουσουργού ερμήνευσε και ο Βασίλης Λέκκας και στη συναυλία συμμετείχε και η Έλενα Φερεντίνου.

Φορώντας ένα μακρύ, λευκό φόρεμα, η Πάολα ανέβηκε στη σκηνή και «έντυσε» με τη φωνή της συνολικά δεκατρία τραγούδια, μεταξύ των οποίων και το «Θα σημάνουν οι καμπάνες», σε στίχους του Γιάννη Ρίτσου. Στο πλευρό της ήταν και ο πατέρας της κόρης της, Φώτης Ζογλοπίτης.

Οι εκδηλώσεις για τις «Πρέσπες 2019» ξεκίνησαν την Πέμπτη και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, με την εκδήλωση «Ο κόσμος ο μικρός ο Μέγας». Ο Γιώργος Κουρουπός θα παίξει στο πιάνο και η Ιουλίτα Ηλιοπούλου και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, θα διαβάσουν ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη.

Η Πάολα συνηθίζει να ανεβάζει αποσπάσματα από τις ζωντανές εμφανίσεις της στο Instagram, συγκεντρώνοντας πλήθος like και σχολίων από τους περίπου 131.000 ακολούθους της στη δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#thisispaola

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__) στις

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια