«Ο Θεός είναι καλός», είπε ο A$AP Rocky στην πρώτη του συναυλία μετά την αποφυλάκιση

«Ο Θεός είναι καλός», είπε ο A$AP Rocky στην πρώτη του συναυλία μετά την αποφυλάκιση Facebook Twitter
ΕΡΑ - Φωτογραφία Αρχείου
1

Την πρώτη του συναυλία μετά την αποφυλάκισή του έδωσε ο A$AP Rocky, που απευθυνόμενος στο πολυάριθμο κοινό που παρακολουθούσε, μίλησε για την επί ένα μήνα κράτησή του σε σουηδικές φυλακές.

Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ A$AP Rocky βρέθηκε στο επίκεντρο της διεθνούς κοινής γνώμης, μετά από μία υπόθεση ξυλοδαρμού στη Στοκχόλμη. Ο A$AP Rocky συνελήφθη και κρατήθηκε σε φυλακή της Σουηδίας, ώσπου δικάστηκε για το περιστατικό μαζί με τους δύο συνοδούς του. Παρότι η ποινή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, οι Αρχές της Σουηδίας τον άφησαν ελεύθερο. Η υπόθεση προκάλεσε ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ - Σουηδίας, με τον Ντόναλντ Τραμπ να ζητάει μέσω Twitter την απελευθέρωση του καλλιτέχνη εισπράττοντας την οργισμένη απάντηση του πρώην πρωθυπουργού της Σουηδίας, Καρλ Μπιλντ

 

Ο A$AP Rocky, έδωσε την πρώτη του συναυλία μετά την αποφυλάκισή του στο Real Street Festival, στην Καλιφόρνια. Κατά τη συναυλία ο 30χρονος ράπερ απευθυνόμενος στο κοινό μίλησε την περιπέτειά του. «Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι τώρα εδώ, δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο», είπε ο Αμερικανός ράπερ. «Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ», επανέλαβε. «Ήταν μια τρομακτική και ταπεινωτική εμπειρία, αλλά είμαι εδώ τώρα. Ο θεός είναι καλός». 

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι ανέφερε ότι οι προσευχές ανθρώπων που μέχρι πρότινος δεν τον ήξεραν τον αναπτέρωσαν σε μία φάση πνευματικής καθίζησης και τους ευχαρίστησε. «Το χιπ χοπ δεν έμοιαζε ποτέ τόσο δυνατό μαζί, είμαστε μια δυνατή κοινότητα μαζί», είπε. 

Ο A$AP Rocky επέστρεψε στις ΗΠΑ στις 03 Αυγούστου και η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον μήνα. Σύμφωνα με σουηδικές πηγές, ακόμα και αν κριθεί ένοχος, η ποινή φυλάκισης που θα του επιβληθεί δεν θα είναι μεγαλύτερη από τον χρόνο που έχει εκτίσει ήδη στη φυλακή. 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια