Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!»

Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!» Facebook Twitter
EUROKINISSI
7

Επεισοδιακή ήταν η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα το βράδυ της Πέμπτης στη Ραφήνα. 

Η συναυλία ήταν σε πλήρη εξέλιξη, όταν κάποιοι από τους όρθιους θεατές μπροστά από τη σκηνή άναψαν ένα καπνογόνο. Η κίνηση αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τον Σωκράτη Μάλαμα. «Σβήστε το αυτό. Σβήστε το αμέσως» είπε ο τραγουδιστής ενώ εξακολουθούσε να παίζει μουσική αλλά η παράκλησή του δεν έγινε δεκτή και, με μια του κίνηση, σταμάτησε την ορχήστρα και απευθύνθηκε στους υπαίτιους. 

Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!» Facebook Twitter
Φωτογραφία iRafina.gr

«Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια πράγματα. Μην εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Σβήστε το το γαμ@@@!», είπε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου χειροκρότησε τον τραγουδιστή για την άμεση παρέμβασή του. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, γύρω από την σκηνή και το κοινό υπήρχαν πεύκα που θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν φωτιά. 

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Προς Σκύλο: (ο οποίος έγραψε "ναι ξέρω πώς την εννοείς την διαφορά")Δυστυχώς, απλά δεν ξέρεις... Ούτε καν έχεις αναπτυγμένη την αίσθηση της γλώσσας...Εγώ την διαφορά την εννοούσα κατά τον τρόπο που την εννοεί ο Μπαμπινιώτης και όλοι οι λεξικογράφοι :-απόβρασμα : ανθρωπος του υποκόσμου, ανέντιμος, ανυπόληπτος. Συνώνυμο : κάθαρμα, παλιάνθρωπος.-ηλίθιος (και πανηλίθιος): άτομο που χαρακτηρίζεται από μειωμένη διανοητική ικανότητα Οσο κι αν και οι δύο κατηγορίες είναι επικίνδυνες, η πρώτη χαρακτηρίζεται από την πρόθεση και τον βέβαιο καταλογισμό, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να επισύρει πολύ μεγαλύτερη κοινωνική, ηθική και νομική απαξία.
Εγώ απορώ με τους 23 που επιβραβεύουν...Άλλη μια ένδειξη ότι δεν πάμε καλά, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν - ένα μεγάλο ποσοστό - τα σοβαρά από τα αστεία ή/και τα επικίνδυνα "εντυπωσιακά"... Βέβαια, από την "ξεβλαχιάστρα" σχολή Κωστόπουλου, όλοι αυτοί θα έπαιρναν "άριστα 10"...Κατάντια.
Εγώ απορώ που απορείς. Σιγά την έκπληξη. Ήταν ήδη φανερό πριν από τις εκλογές το πόσο εύκολο είναι να αποθρασυνθούν πλήρως μερικοί "εδώ μέσα", είτε με υπονοούμενα, είτε ευθέως. Πόσο μάλλον τώρα που "απεκαταστάθη η τάξις" μέσω του εκλογικού αποτελέσματος. Ο διχαστικός λόγος, η εμφυλιολαγνεία, η (όχι και τόσο κεκαλυμμένη) ρητορική μίσους και οι έμμεσες απειλές έχουν γίνει μανιέρα - ακριβώς όπως και αυτή που μερικοί "εδώ μέσα" καταδικάζουν έμπλεοι οργής. Ίτε νοικοκυραίοι, ίτε παίδες Ελλήνων, να αντιμετωπίσωμεν τα καινούργια αντάρτικα, πατάσσοντας τους αναρχοκομμουνιστάς και τους αλλοδαπούς ληστοσυμμορίτας συμμάχους των. Ζήτω το Έθνος.