Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!»

Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!» Facebook Twitter
EUROKINISSI
7

Επεισοδιακή ήταν η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα το βράδυ της Πέμπτης στη Ραφήνα. 

Η συναυλία ήταν σε πλήρη εξέλιξη, όταν κάποιοι από τους όρθιους θεατές μπροστά από τη σκηνή άναψαν ένα καπνογόνο. Η κίνηση αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τον Σωκράτη Μάλαμα. «Σβήστε το αυτό. Σβήστε το αμέσως» είπε ο τραγουδιστής ενώ εξακολουθούσε να παίζει μουσική αλλά η παράκλησή του δεν έγινε δεκτή και, με μια του κίνηση, σταμάτησε την ορχήστρα και απευθύνθηκε στους υπαίτιους. 

Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!» Facebook Twitter
Φωτογραφία iRafina.gr

«Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια πράγματα. Μην εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Σβήστε το το γαμ@@@!», είπε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου χειροκρότησε τον τραγουδιστή για την άμεση παρέμβασή του. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, γύρω από την σκηνή και το κοινό υπήρχαν πεύκα που θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν φωτιά. 

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM
Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Προς Σκύλο: (ο οποίος έγραψε "ναι ξέρω πώς την εννοείς την διαφορά")Δυστυχώς, απλά δεν ξέρεις... Ούτε καν έχεις αναπτυγμένη την αίσθηση της γλώσσας...Εγώ την διαφορά την εννοούσα κατά τον τρόπο που την εννοεί ο Μπαμπινιώτης και όλοι οι λεξικογράφοι :-απόβρασμα : ανθρωπος του υποκόσμου, ανέντιμος, ανυπόληπτος. Συνώνυμο : κάθαρμα, παλιάνθρωπος.-ηλίθιος (και πανηλίθιος): άτομο που χαρακτηρίζεται από μειωμένη διανοητική ικανότητα Οσο κι αν και οι δύο κατηγορίες είναι επικίνδυνες, η πρώτη χαρακτηρίζεται από την πρόθεση και τον βέβαιο καταλογισμό, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να επισύρει πολύ μεγαλύτερη κοινωνική, ηθική και νομική απαξία.
Εγώ απορώ με τους 23 που επιβραβεύουν...Άλλη μια ένδειξη ότι δεν πάμε καλά, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν - ένα μεγάλο ποσοστό - τα σοβαρά από τα αστεία ή/και τα επικίνδυνα "εντυπωσιακά"... Βέβαια, από την "ξεβλαχιάστρα" σχολή Κωστόπουλου, όλοι αυτοί θα έπαιρναν "άριστα 10"...Κατάντια.
Εγώ απορώ που απορείς. Σιγά την έκπληξη. Ήταν ήδη φανερό πριν από τις εκλογές το πόσο εύκολο είναι να αποθρασυνθούν πλήρως μερικοί "εδώ μέσα", είτε με υπονοούμενα, είτε ευθέως. Πόσο μάλλον τώρα που "απεκαταστάθη η τάξις" μέσω του εκλογικού αποτελέσματος. Ο διχαστικός λόγος, η εμφυλιολαγνεία, η (όχι και τόσο κεκαλυμμένη) ρητορική μίσους και οι έμμεσες απειλές έχουν γίνει μανιέρα - ακριβώς όπως και αυτή που μερικοί "εδώ μέσα" καταδικάζουν έμπλεοι οργής. Ίτε νοικοκυραίοι, ίτε παίδες Ελλήνων, να αντιμετωπίσωμεν τα καινούργια αντάρτικα, πατάσσοντας τους αναρχοκομμουνιστάς και τους αλλοδαπούς ληστοσυμμορίτας συμμάχους των. Ζήτω το Έθνος.