Η Cardi B συνάντησε τον Μπέρνι Σάντερς - Πώς θα πάρει μέρος στην καμπάνια του

Η Cardi B συνάντησε τον Μπέρνι Σάντερς - Πώς θα πάρει μέρος στην καμπάνια του Facebook Twitter
0

Με τον Μπέρνι Σάντερς, που διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2020 συναντήθηκε η Cardi B, η οποία θα πάρει μέρος στην καμπάνια του γερουσιαστή.  

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε το CNN, η Cardi B και ο Μπέρνι Σάντερς συζήτησαν για την κλιματική αλλαγή, τα φοιτητικά δάνεια και τον κατώτατο μισθό. Μιλώντας στο CNN, χθες Δευτέρα, ο Μπέρνι Σάντερς, ανέφερε ότι θα συνεργαστεί με την Cardi B για τη δημιουργία ενός βίντεο στα πλαίσια της καμπάνιας του, με στόχο την ενεργοποίηση των νεότερων ψηφοφόρων.

«Το μέλλον της Αμερικής εξαρτάται από τους νέους ανθρώπους», ανέφερε ο γερουσιαστής από το Βερμόντ προσθέτοντας πως η συμμετοχή των νέων στις εκλογές, παρότι μεγάλη, χρειάζεται να αυξηθεί περαιτέρω. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, πριν τη συνάντηση με τη διάσημη ράπερ από το Μπρονξ, ο Μπέρνι Σάντερς ανέφερε ότι έχει μιλήσει αρκετές φορές με την Cardi B στο τηλέφωνο και την χαρακτήρισε «πραγματικά έξυπνη» προσθέτοντας πως ενδιαφέρεται πολύ για όλα γίνονται στις ΗΠΑ. 

Από την πλευρά της η Cardi B, με ανάρτησή στο Instagram, ευχαρίστησε τον Μπέρνι Σάντερς που μοιράστηκε μαζί της τα σχέδιά του για «το πώς θα αλλάξει τη χώρα».

Παράλληλα ανέφερε ότι μερικές εβδομάδες πριν ρώτησε τους ακολούθους της για το ποια ερώτηση θα έκαναν σε έναν δημοκρατικό υποψήφιο αν είχαν την ευκαιρία. «Πήρα πολλές απαντήσεις και διάλεξα τις δημοφιλέστερες απαντήσεις. Παραμείνετε συντονισμένοι για να δείτε πως [ο Μπέρνι Σάντερς] θα πολεμήσει για οικονομική, φυλετική και κοινωνική δικαιοσύνη για όλους», έγραψε η Cardi B. 

«Μαζί ας χτίσουμε ένα κίνημα νέων ανθρώπων για να μεταμορφώσουμε τη χώρα. Ας γνωρίσουμε τους υποψήφιους μας», κατέληξε στην ανάρτησή της. 

Με πληροφορίες από CNN/NME/Guardian

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM