Το συγκινητικό αντίο του Τζάστιν Θερού και της Τζένιφερ Άνιστον στον σκύλο τους

Το συγκινητικό αντίο του Τζάστιν Θερού και της Τζένιφερ Άνιστον στον σκύλο τους Facebook Twitter
0

Για έναν δυσάρεστο λόγο συναντήθηκε ξανά ο Τζάστιν Θέρου με την Τζένιφερ Άνιστον καθώς η Ντόλι Α., ο σκύλος που είχαν από κοινού υιοθετήσει, πέθανε. 

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο Θέρου μέσω Instagram χαρακτηρίζοντας την Ντόλι Α. ως προστάτιδα αλλά και το πιο πιστό μέλος της οικογένειας. «Ήταν περιστοιχισμένη από ολόκληρη την οικογένειά της», έγραψε ο Θέρου, ενισχύοντας τις υποψίες ότι η Τζένιφερ Άνιστον ήταν εκεί. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Τζάστιν Θέρου στο Instagram ήταν και αυτή στην οποία φαίνεται ένα αντρικό και ένα γυναικείο χέρι πάνω από την Ντόλι Α. 

Δεν είναι σαφές αν ο λευκός ποιμενικός, που το ζευγάρι υιοθέτησε από καταφύγιο, πέθανε από φυσικά αίτια ή έπασχε από κάποια ασθένεια, ωστόσο ο Θέρου έκανε λόγο για «ηρωικό αγώνα». Ακόμα, μοιράστηκε φωτογραφίες όπου η Ντόλι Α. είναι τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, ενώ στο σώμα της έχουν ρίξει πέταλα από λουλούδια. 

Στην ανάρτηση, ο Θέρου συμπεριέλαβε και μία φράση του Τζορτζ Βέστ. «Αυτός που δεν σε εγκαταλείπει ποτέ, που ποτέ δεν είναι αχάριστος, είναι ο σκύλος, πιστός και αληθινός ακόμα και στον θάνατο».

Ο Θέρου ολοκλήρωσε την ανάρτηση με τα χάσταγκς #adoptdontshop και #rescuedog, καλώντας προφανώς τους ακολούθους τους να υιοθετήσουν και να μην αγοράσουν κατοικίδια, όπως εκείνος και η Τζένιφερ Άνιστον έκαναν με τη Ντόλι Α. 


Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM