Η Καμίλα Μορόνε απαντά στα σχόλια για την διαφορά ηλικίας με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Ο κόσμος είναι κακός»

Η Καμίλα Μορόνε απαντά στα σχόλια για την διαφορά ηλικίας με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Ο κόσμος είναι κακός» Facebook Twitter
3

Η Καμίλα Μορόνε απάντησε στα επιθετικά σχόλια για την σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που πυροδοτήθηκαν μετά από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 22χρονο μοντέλο δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες των Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Λορίν Μπακόλ, γράφοντας στην λεζάντα την φράση «μια αγάπη όπως αυτή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A love like this

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Morrone (@camilamorrone) στις


Όπως εκείνη με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έτσι και οι Μπόγκαρτ και Μπακόλ, έχουν μεταξύ τους διαφορά ηλικίας μεγαλύτερη των 20 ετών. Οι χρήστες θεώρησαν την επιλογή του συγκεκριμένου ζευγαριού ως έμμεση αναφορά της Καμία Μορόνε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, κάτι που τους ενόχλησε, με δεκάδες επικριτικά σχόλια να κατακλύζουν την δημοσίευσή της. 

«Δεν το πιστεύω πως είναι τόσο χαζή που ποστάρει κάτι σαν αυτό», «Προφανώς και είναι σύγκριση της ίδιας με τον Ντι Κάπριο. Κορίτσι μου, πού είναι οι φίλοι σου; Κάποιος να την σταματήσει», ήταν μερικά από τα σχόλια στις φωτογραφίες.

Μετά τον μικρό σάλο που δημιουργήθηκε, η Καμίλα Μορόνε αποφάσισε να απαντήσει, δημοσιεύοντας την Παρασκευή τρία βίντεο στο Instagram Story της. «Μόλις διάβασα μερικά από τα σχόλια στο Instagram μου και Θεέ μου, ο κόσμος είναι τόσο κακός και γεμάτος θυμό με ανθρώπους για τους οποίους δεν ξέρουν τίποτα. Ελπίζω αυτήν την Παρασκευή ο κόσμος να μάθει να ζει με λιγότερο μίσος και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους αλλού, επειδή το να ζεις χωρίς μίσος σε κάνει να νιώθεις πολύ ωραία», ανέφερε το γνωστό μοντέλο. 

Οι πρώτες φήμες για την σχέση της 22χρονη Καμίλα Μορόνε με τον 44χρονο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του 2017. Αν και κανείς τους δεν έχει μιλήσει ποτέ για το ειδύλλιο μεταξύ τους, παπαράτσι τους έχουν φωτογραφίσει αρκετές φορές μαζί σε πριβέ πάρτι, βόλτες και ταξίδια, ενώ έχουν εμφανιστεί και σε επίσημες εκδηλώσεις, αλλά ποτέ μαζί. 

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια