H Μπέλα Θορν έκανε come out ως πανσέξουαλ

H Μπέλα Θορν έκανε come out ως πανσέξουαλ Facebook Twitter
3

Ως πανσέξουαλ αυτοπροσδιορίστηκε η Μπέλα Θορν κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην αμερικανική τηλεόραση. 

Η Μπέλα Θορν, που παλαιότερα είχε δηλώσει ότι είναι αμφισεξουαλική, δήλωσε πως είναι πανσέξουαλ στην εκπομπή Good Morning America όπου παραχώρησε συνέντευξη στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ποιητικής συλλογής Life of a Wannabe Mogul. «Κάνεις αυτό που σου αρέσει», είπε η 21χρονη ηθοποιός. «Βασικά είμαι πανσέξουαλ και δεν το ήξερα», είπε η Θορν. «Κάποιος μου εξήγησε αναλυτικά τι είναι αυτό», είπε. 

«Σου αρέσουν οι υπάρξεις. Σου αρέσει αυτό που σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να είναι κορίτσι ή αγόρι, εκείνος ή εκείνη, ή αυτοί, ετούτο ή το άλλο. Σου αρέσει η προσωπικότητα. Σου αρέσει ο άνθρωπος», τόνισε χαρακτηριστικά. «Δεν έχει σημασία τι είναι. Κορίτσι, αγόρι, εκείνος, εκείνη, αυτό, εκείνο. Στην ουσία σου αρέσει μια προσωπικότητα, ένα πλάσμα», διευκρίνισε. 

 

Η Μπέλα Θορν αυτή την περίοδο διατηρεί σχέση από απόσταση με τον Ιταλό τραγουδιστή Μπέντζαμιν Μάσκολο και τον περασμένο μήνα κοινοποίησε φωτογραφίες τους από ταξίδι που έκαναν στη Σικελία. «Είμαι πολύ χαρούμενη μαζί σου», έγραψε στις αναρτήσεις της η Θορν. Η Θορν θεάθηκε για πρώτη φορά στο πλευρό του Μάσκολο τον Απρίλιο, λίγε μέρες μετά τον χωρισμό της με τον Μοντ Σαν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’m very happy w you ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BELLA (@bellathorne) στις

Στη συνέντευξη η Μπέλα Θορν αναφέρεται στη δυσλεξία από την οποία πάσχει, την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το Instagram είναι η χειρότερη μάσκα του εαυτού μας, την κατάθλιψη και την κακοποίηση, την καλλιτεχνική δημιουργία και τα σχέδιά της για το μέλλον. 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ti coming out..Απλή διόρθωση στην ορολογία.Δήλωνε bi ,'όμως πληροφορήθηκε ότι τα φύλα πλέον δεν είναι δυο αλλά 4 .16, 32 ,64 και συνεχώς αυξάνουν .Οπότε σύμφωνα με τα identity politics είναι pansexual .
Ε ναι εντάξει, δε μου κάνει εντύπωση. Είναι της μόδας και κάπως πρέπει κι αυτή να μείνει στην επιφάνεια. Πρώτα οι γυμνές φωτογραφίες της που και καλά την απειλούσε ένας χάκερ να δημοσιεύσει και τον πρόλαβε εκείνη και τώρα αυτό. Τι άλλο μας περιμένει;