Πέθανε η Στέφανι Νίζνικ, ηθοποιός του Σταρ Τρεκ

Πέθανε η Στέφανι Νίζνικ, ηθοποιός του Σταρ Τρεκ Facebook Twitter
0

Πέθανε η ηθοποιός Στέφανι Νίζνικ, σε ηλικία 52 ετών. H Νίζνικ ήταν ευρύτερη γνωστή για τη συμμετοχή της στο Σταρ Τρεκ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Variety η Νίζνικ πέθανε ξαφνικά στις 23 Ιουνίου στην Καλιφόρνια. Παρότι ήθελε να γίνει γενετίστρια την κέρδισε η ηθοποιία. Με καταγωγή από το Μπάνγκορ του Μέιν, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ινστιτούτο Τεχνών της Καλιφόρνια και ξεκίνησε την υποκριτική της καριέρα σε σειρές όπως το Vanishing Son και Murder She Wrote. Συμμετείχε στις σειρές Nash Bridges and Dr. Quinn, Medicine Woman προτού αναλάβει έναν μεγάλο ρόλο στο Diagnosis Murder. 

Πέρα από τη συμμετοχή της στο Star Trek: Insurrection, το 1998, η Νίζνικ συμμετείχε και στο επεισόδιο Rogue Planet της τηλεοπτικής σειράς Star Trek: Enterprise. Η ηθοποιός είχε πάρει μέρος και σε άλλες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, όπως τα Everwood, ενώ πραγματοποίησε φιλικές συμμετοχές στα Lost, ΝCIS και CSΙ:Miami.

Πέρα από την ηθοποιία η Νίνζικ είχε αναπτύξει φιλανθρωπική δράση, και αγωνίστηκε για την εξάλειψη της πείνας ενώ συμμετείχε σε οργανώσεις για τα παιδιά και τα ζώα. 

Με πληροφορίες από Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM