Μια 17χρονη δημοσίευσε βίντεο με γνωστό YouTuber να την κακοποιεί - Η αστυνομία τον συνέλαβε χθες

Μια 17χρονη δημοσίευσε βίντεο με γνωστό YouTuber να την κακοποιεί - Η αστυνομία τον συνέλαβε χθες Facebook Twitter
Ο O Ray Diaz συνελήφθη μετά από σοβαρές καταγγελίες για κακοποίηση έφηβης
0

O Ray Diaz ανήκει στη νέα φουρνιά σελέμπριτι που κέρδισαν φήμη ως YouTuber και influencer, αλλά την Παρασκευή το βράδυ συνελήφθη μετά από σοβαρές καταγγελίες για κακοποίηση έφηβης και ένα βίντεο που σόκαρε το διαδίκτυο.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media και μετά από λίγο διεγράφη, τον έδειχνε να χτυπά, να απειλεί και να κακοποιεί λεκτικά μια 17χρονη η οποία φέρεται να είχε σχέση με τον 33χρονο. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε η αστυνομική υπηρεσία του Λος Άντζελες (LAPD) στο Twitter.

Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Ray Diaz για σεξουαλική επίθεση, Οι αρχές ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν στοιχεία αυτή την εβδομάδα μετά από την εμφάνιση ενός βίντεο στο λογαριασμό Instagram μιας 17χρονης η οποία είπε στην αστυνομία ότι είχε σχέση μαζί του.

Μια 17χρονη δημοσίευσε βίντεο με γνωστό YouTuber να την κακοποιεί - Η αστυνομία τον συνέλαβε χθες Facebook Twitter
Ο Diaz με χειροπέδες

Ο Diaz υποστήριξε ότι τα βίντεο δεν ήταν αληθινά και πως ότι έδειχναν ήταν σκηνοθετημένο. Η είδηση είναι σε πολλά αμερικανικά μίντια καθώς ο νεαρός άνδρας έχει κάνει εμφανίσεις και ως ηθοποιός ενώ θεωρείται αρκετά επιδραστικός με χιλιάδες ακολούθους στο Twitter και εκατομμύρια στο Instagram. 

H 17χρονη είναι η Αngelica Salek και προτού γίνει η σύλληψη έδωσε συνέντευξη στην οποία υποστήριξε πως ξεκίνησε σχέση με τον Diaz στα 16 της και πως όλο αυτό το διάστημα είχε υποστεί και άλλα περιστατικά κακοποίησης.

Μια 17χρονη δημοσίευσε βίντεο με γνωστό YouTuber να την κακοποιεί - Η αστυνομία τον συνέλαβε χθες Facebook Twitter
Η 17χρονη που με το βίντεό της ξεκίνησε την έρευνα

«Ήμουν τόσο φοβισμένη πάντα επειδή φώναζε συνέχεια» είπε ενώ περιέγραψε ένα ακόμη περιστατικό στις 3 Ιουλίου. Την ημέρα εκείνη την είχε κρύψει στο σπίτι του καθώς η αστυνομία την έψαχνε και την είχε απειλήσει να μην μιλήσει καθόλου.

Στις 6 Ιουλίου, ο Diaz απάντησε για το πρώτο βίντεο, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος και η 17χρονη απλά υποδύονταν και είπε πως ήταν κάτι σαν πρόβα σε μάθημα υποκριτικής. Το φερόμενο ως θύμα του αρνείται αυτό το αφήγημα, αν και αρχικά εμφανίστηκε να το υποστηρίζει. Η 17χρονη επανήλθε αργότερα λέγοντας πως ο Diaz την απείλησε να υποστηρίξει αυτή την θεωρία και πως εκείνη φοβήθηκε και είπε ψέματα. Ο λόγος που δημοσίευσε το βίντεο ήταν γιατί φοβόταν και ήθελε βοήθεια για να χειριστεί την κατάσταση. Μετά το σάλο που προκλήθηκε στο ίντερνετ, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του Diaz.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM