Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να απολαύσει σήμερα έναν αγώνα τένις στο Γουίμπλεντον, αλλά δεν κάθισε στο θεωρείο της βασιλικής οικογένειας όπως θα περίμενε κανείς, κατεβαίνοντας στις μπροστινές θέσεις του γηπέδου 14.

 

Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να κάθεται ανάμεσα σε άλλους Βρετανούς που έσπευσαν σήμερα, δεύτερη ημέρα του τουρνούα, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Αγγλίδας Χάριετ Νταρτ απέναντι στην Κριστίνα ΜακΧέιλ από τις ΗΠΑ. 

 

(Getty Images/ Ideal Image)
(Getty Images/ Ideal Image)

 

(EPA)
(EPA)

 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, που ακολούθησε τον κώδικα ένδυσης και εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά, υποστηρίζει τις αθλητικές διοργανώσεις τένις επί χόρτου για παιδιά. Πέρυσι, είχε μάλιστα λάβει μέρος και σε μία προπόνηση σε σχολείο του νότιου Λονδίνου, σχολιάζοντας πως τώρα που έχει παιδιά, δεν αθλείται όπως παλιά. 

 

«Αγαπώ το τένις. Θεωρώ ότι είναι ένα εξαιρετικό άθλημα. Ήμουν πολύ αθλητική όταν ήμουν μικρή, τώρα λιγότερο καθώς έχω πολλά μωρά». Η Κέιτ παρακολουθεί τακτικά αγώνες στο Γουίμπλεντον από το 2011 που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Έκτοτε στηρίζει προγράμματα και αθλητικά πρότζεκτ για παιδιά στη Βρετανία. 

 

(EPA)
(EPA)

 

(EPA)
(EPA)