Τριαντάφυλλος: Με τη Σκορδά θα τα πούμε στο δικαστήριο - Το σχόλιο για τη Θεοδωρίδου που ξεκίνησε τον «καβγά»

Τριαντάφυλλος: Με τη Σκορδά θα τα πούμε στο δικαστήριο - Το σχόλιο για τη Θεοδωρίδου που ξεκίνησε τον «καβγά» Facebook Twitter
2

Στα δικαστήρια απειλεί να σύρει την Φαίη Σκορδά ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος με αφορμή σχόλια σχετικά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου 

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια της παρουσιάστριας του Πρωινού στον Ant1, για ένα Instagram story του καλλιτέχνη. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης της τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open Beyond, ο Τριαντάφυλλος (σ.σ που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί στενά με την λαϊκή αοιδό σε μεγάλες επιτυχίες της) ανάρτησε ένα story με φωτογραφία της κυρίας Θεοδωρίδου σχολιάζοντας «Αψεγάδιαστη η Νατάσσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της φυσικό το κορίτσι μας!!!», συνοδεύοντας τη λεζάντα με emoticon χειροκροτημάτων. 

Τριαντάφυλλος: Με τη Σκορδά θα τα πούμε στο δικαστήριο - Το σχόλιο για τη Θεοδωρίδου που ξεκίνησε τον «καβγά» Facebook Twitter

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του τραγουδιστή στη δική της εκπομπή, η Φαίη Σκορδά χαρακτήρισε το ποστ του Τριαντάφυλλου «αγενές, απρεπές και άνανδρο» προσθέτοντας πως δεν θέλει ούτε να ξανακούσει το όνομά του. «Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story - δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι... δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Πρωινού. 

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Τριαντάφυλλο που, ούτε λίγο ούτε πολύ, απείλησε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. «Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο, να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο με τα σχόλια της Φαίης Σκορδά που αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του. «Θα τα πούμε στο δικαστήριο ή εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε προσέβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!».

Ο τραγουδιστής ανέβασε και δεύτερο βίντεο, μέσα από το αυτοκίνητο του όπου απευθύνεται τόσο στην Φαίη Σκορδά όσο και στους followers του: «Δεν παίξατε την ιστορία που ανέβασα. Με κατηγορεί η κα Σκορδά επειδή ανέβασε ένα στόρι με τη Νατάσσα επειδή έγραψα (...) "Θεά η Νατάσα μας" (...) Κα Σκοδά, ούτε εγώ θέλω να ξαναπαιχτώ στην εκπομπή σας, δεν με ενδιαφέρει η εκπομπούλα σας. Δεν με ενδιαφέρετε καν, έχω το παιδί μου, έχω την οικογένειά μου, έχω τη ζωή μου, έχω τη δουλειά μου». 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια