Άλεξ Ροντρίγκεζ: Στο Met Gala η Κάιλι Τζένερ μιλούσε για το Instagram και τα πλούτη της - Τι απαντά η influencer

Άλεξ Ροντρίγκεζ: Στο Met Gala η Κάιλι Τζένερ μιλούσε για το Instagram και τα πλούτη της - Τι απαντά η influencer Facebook Twitter
1

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ μίλησε για το φετινό Met Gala και όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στο τραπέζι όπου καθόταν με την αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζ

Σε συνέντευξή του στο Sports Illustrated, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ ανέφερε με ποιους άλλους διάσημους κάθονταν στο ίδιο τραπέζι την λαμπερή βραδιά, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τι συζητούσε η Κάιλι Τζένερ.

«Είχαμε ένα υπέροχο τραπέζι. Ήταν ο μαύρος τύπος από το "The Wire" -Ίντρις Έλμπα, ναι, με την καινούργια του σύζυγο. Μια διάσημη τραγουδίστρια δίπλα μου, δεν ξέρω το όνομά της. Η Ντονατέλα Βερσάτσε. Είχαμε και την Κάιλι με την Κένταλ Τζένερ και έναν Ασιάτη από το "Rich Asians"», ανέφερε στην συνέντευξή του.

Εκείνο όμως που προκάλεσε εντύπωση, απασχολώντας σήμερα πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης, είναι το σχόλιό του για την Κάιλι Τζένερ. «Η Κάιλι Τζένερ μιλούσε για το Instagram και το κραγιόν της και πόσο πλούσια είναι», πρόσθεσε ο Άλεξ Ροντρίγκεζ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Had to take a selfie with @kimkardashian and Kanye! @jlo #MetGala #AllThePink

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Jamming to @cher at last night’s #MetGala! She crushed it, so much fun! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod) στις


Μετά από αυτό, η Κάιλι Τζένερ αποφάσισε να του απαντήσει δημοσίως και να αποκαταστήσει την αλήθεια, διαψεύδοντας πως συζητούσε για τα πλούτη της εκείνη τη βραδιά. «Εμμμ, όχι δεν το έκανα. Μιλούσαμε μόνο για το Game of Thrones», έγραψε το διάσημο μοντέλο σε μήνυμα της στο Twitter, απαντώντας σε ένα άρθρο με τις δηλώσεις του Ροντρίγκεζ.


Υπενθυμίζεται πως τον Μάρτιο το περιοδικό Forbes ανακήρυξε την Κάιλι Τζένερ ως την μικρότερη σε ηλικία δισεκατομμυριούχο παγκοσμίως και την νεαρότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο όλων των εποχών, με την περιουσία της να εκτιμάται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια χάρη στην επιτυχημένη εταιρία καλλυντικών της Kylie Cosmetics.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια