Ο Ντάνι Μπόιλ ετοιμάζει καινούργιο «28 Days Later»

Ο Ντάνι Μπόιλ ετοιμάζει καινούργιο «28 Days Later» Facebook Twitter
0

Ο Ντάνι Μπόιλ αποκάλυψε πως ετοιμάζει την συνέχεια της ταινίας «28 Days Later». 

Ο γνωστός σκηνοθέτης είπε στην βρετανική εφημερίδα Independent πως ήδη ετοιμάζει μια τρίτη ταινία με τον Άλεξ Γκάρλαντ, κινηματογραφικό παραγωγό του «Ex Machina», ο οποίος είχε γράψει και την πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2002.

«Με τον Άλεξ είχαμε μια καταπληκτική ιδέα για το τρίτο μέρος. Είναι καταλλήλως καλή. Η αρχική ταινία οδήγησε σε μια κατά κάποιον τρόπο αναζωπύρωση των ταινιών ζόμπι και [η νέα ταινία] δεν αναφέρεται σε τίποτε από αυτά. Δεν είναι μπαγιάτικη. [Ο Άλεξ] έχει επικεντρωθεί στην σκηνοθεσία της δικής του δουλειά αυτή τη στιγμή, οπότε είναι σε εκκρεμότητα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», σημείωσε ο Ντάνι Μπόιλ.

Το «28 Days Later» προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2002, με πρωταγωνιστή τον Σίλιαν Μέρφι (Peaky Blinders) σον ρόλο του Τζιμ, ενός κούριερ που ξυπνά 28 ημέρες μετά από μια εισβολή ζόμπι που κατέστρεψε τον πλανήτη. Την ταινία ακολούθησε πέντε χρόνια αργότερα το σίκουελ «28 Weeks Later», σε σκηνοθεσία Juan Carlos Fresnadillo.

Ο Ντάνι Μπόιλ αποκάλυψε επίσης πως θα επέλεγε τον Ρόμπερτ Πάτινσον για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, αν ήταν στο χέρι του. Ο ίδιος επρόκειτο να αναλάβει την σκηνοθεσία του «Bond 25» αλλά τελικά η συνεργασία δεν ευδοκίμησε λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM