Για πρώτη φορά η Κάρα Ντελεβίν παραδέχθηκε δημοσίως την σχέση της με την Άσλεϊ Μπένσον

Για πρώτη φορά η Κάρα Ντελεβίν παραδέχθηκε δημοσίως την σχέση της με την Άσλεϊ Μπένσον Facebook Twitter
0

Παρόλο που οι θαυμαστές τους υποπτεύονταν από καιρό πως οι δυο τους έχουν σχέση, η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε χθες για πρώτη δημοσίως την φημολογία για την Άσλεϊ Μπένσον.

Το διάσημο μοντέλο βραβεύτηκε με το Trevor Project Hero Award σε μια τελετή στη Νέα Υόρκη και στην διάρκεια της ομιλίας της παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως την αγάπη της για την πρωταγωνίστρια του «Pretty Little Liars», Άσλεϊ Μπένσον. 

«Υπάρχει επίσης άλλη μια πολύ ξεχωριστή γυναίκα σε αυτό το δωμάτιο που θέλω να ευχαριστήσω και ξέρεις ποια είσαι. Είναι ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησε να αγαπήσω τον εαυτό μου όταν το χρειαζόμουν περισσότερο και πραγματικά. Μου έδειξε τι σημαίνει αληθινή αγάπη και πώς να την αποδέχομαι, κάτι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι είχα φανταστεί», είπε η Κάρα Ντελεβίν. 


Η 29χρονη ηθοποιός μοιράστηκε αργότερα στα Instagram Stories της μερικά στιγμιότυπα από την βραδιά, ανάμεσά τους και ένα βίντεο από την ομιλία του μοντέλο. «Σε αγαπώ Κάρα Ντελεβίν. Είμαι περήφανη για σένα», σχολίασε. 

Για πρώτη φορά η Κάρα Ντελεβίν παραδέχθηκε δημοσίως την σχέση της με την Άσλεϊ Μπένσον Facebook Twitter

Η Κάρα Ντελεβίν εξήγησε επίσης τον λόγο που αποφάσισαν με την Άσλεϊ να μιλήσουν επιτέλους δημοσίως για την σχέση τους. «Δεν ξέρω, επειδή είναι το Pride, έχουν περάσει 50 χρόνια από το Stonewall. Πλησιάζει επίσης και η επέτειός μας για τον ένα χρόνο, οπότε γιατί όχι;», δήλωσε στους δημοσιογράφους το 26χρονο μοντέλο.

Οι φήμες για την σχέση τους πρωτοκυκλοφόρησαν τον Αύγουστο του 2018, όταν παπαράτσι τις φωτογράφισαν να φιλιούνται στο Λονδίνο. Πριν από μερικές ημέρες η Κάρα Ντελεβίν είχε δημοσιεύσει στο Instagram ένα βίντεο με την Άσλεϊ με αφορμή το Pride Month, το οποίο είχε κάνει tag την σύντροφό της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Roxie + Cassie ⚡️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Benson (@ashleybenson) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#PRIDE ?❤️??❤️? @ashleybenson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM