ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Ντέιβ Μαστέιν των Megadeth ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στον λάρυγγα

Ο Ντέιβ Μαστέιν των Megadeth ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στον λάρυγγα Facebook Twitter
1

Στην ακύρωση των συναυλιών τους προχώρησαν οι Megadeth καθώς ο Ντέιβ Μαστέιν ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα.


Ο φρόντμαν του συγκροτήματος έκανε την ανακοίνωση μέσω του site της μέταλ μπάντας εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.


«Είναι κάτι που χρειάζεται τον σεβασμό και την ευθεία αντιμετώπιση», γράφει ο τραγουδιστής συμπληρώνοντας ότι «έχουμε ξανασυναντήσει δυσκολίες»


«Συνεργάζομαι στενά με τους γιατρούς μου και έχουμε σχεδιάσει ένα πλάνο θεραπείας για το οποίο δίνουν ποσοστό επιτυχίας 90%. Η θεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει» αναφέρει ο Μαστέιν στην ανάρτησή του.


Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των προγραμματισμένων συναυλιών έχουν ακυρωθεί, η τουρ του συγκροτήματος «Megacruise», πρόκειται να μεταφερθεί τον Οκτώβριο και «η μπάντα θα είναι σε φόρμα» ενημέρωσε τους φαν του ο Μαστέιν μέσω της ανακοίνωσής του.

View this post on Instagram

Tout le monde is with you, Dave. We all love you and are with you ??????? @davemustaine

A post shared by ???????? ??????? (@cristinascabbia) on

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το γκρουπ θα εργαστεί πυρετωδώς για το νέο άλμπουμ, το follow up μετά το βραβευμένο με Grammy «Dystopia», μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία του.


«Είμαι τόσο ευγνώμον για την ομάδα μου, την οικογένειά μου, τους γιατρούς, τα μέλη του γκρουπ και τόσους άλλους» αναφέρει λέγοντας πως «θα σας ενημερώνω για κάθε νέα εξέλιξη» δίνοντας υπόσχεση για επάνοδο.

Ο θρυλικός μουσικός μετά την ανακοίνωσή του δέχτηκε θερμά μηνύμματα υποστήριξης από θαυμαστές, φίλους και συνεργάτες του. 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια