Αλέν Ντελόν: Στο νοσοκομείο με ιλίγγους ο θρύλος του σινεμά

Αλέν Ντελόν: Στο νοσοκομείο με ιλίγγους ο θρύλος του σινεμά Facebook Twitter
EPA
2

Ο Αλέν Ντελόν εισήχθη σήμερα στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Νεϊγί, κοντά στο Παρίσι, καθώς είχε ιλίγγους και πονοκεφάλους που δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικοί, έγινε γνωστό από το περιβάλλον του.

Τα συμπτώματα αυτά πιθανόν οφείλονται στην καρδιακή αρρυθμία από την οποία πάσχει ο ηθοποιός, διευκρίνισε η ίδια πηγή προσθέτοντας ότι «όλα πάνε καλά» για τον 83χρονο Γάλλο, ο οποίος υποβλήθηκε προληπτικά σε εξετάσεις μόνο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο αργότερα σήμερα. Με πάνω από 80 ταινίες στην καριέρα του, ο σταρ του ευρωπαϊκού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν θεωρείται ένας ζωντανός μύθος της μεγάλης οθόνης. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Ντελόν έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο γνωστούς σκηνοθέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Αντονιόνι, Βισκόντι και Γκοντάρ, αλλά και με αστέρια του κινηματογράφου όπως η Ρόμι Σνάιντερ και ο Ιβ Μοντάν.

Ο Αλέν Ντελόν απέσπασε πριν από μερικές εβδομάδες στο Φεστιβάλ των Καννών έναν τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για την προσφορά του στην Έβδομη Τέχνη. Το βραβείο παρέλαβε από την κόρη του Ανούσκα. O Aλέν Ντελόν δεν έκρυψε την συγκίνησή του από την αρχή της βραδιάς και όταν κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας «Ποτέ δεν έχω ξανακλάψει μπροστά σε τόσους πολλούς ανθρώπους». Πολύ συγκινημένος, στην ομιλία του που είχε μια αδιόρατη θλίψη, ο Ντελόν είπε τότε ότι το βραβείο αυτό μοιάζει κάπως με «μεταθανάτιο φόρο τιμής, ενώ είμαι εν ζωή».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια