ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Γεωργούλης χοροπηδά έξω από το ευρωκοινοβούλιο και ποστάρει στο Instagram

Ο Γεωργούλης χοροπηδά έξω από το ευρωκοινοβούλιο και ποστάρει στο Instagram Facebook Twitter
13

Νέο πακέτο φωτογραφιών από το ευρωκοινοβούλιο, ανέβασε στο Instagram ο Αλέξης Γεωργούλης, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like και εκατοντάδες σχόλια από τους followers του και όχι μόνο.  

«Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο 2019. Η περίοδος προσαρμογής είναι ακόμη στην αρχή και οι πρώτες εντυπώσεις ευοίωνες!», σχολιάζει στη λεζάντα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες από τις Βρυξέλλες. 

Ο Γεωργούλης χοροπηδά έξω από το ευρωκοινοβούλιο και ποστάρει στο Instagram Facebook Twitter

Τον Έλληνα ευρωβουλευτή ακολουθούν στο Instagram 156.000 άτομα και πριν λίγες ημέρες είχε γίνει viral ανεβάζοντας Instagram stories μέσα από το ευρωκοινοβούλιο.  Ο Αλέξης Γεωργούλης συγκέντρωσε 120.330 σταυρούς, ξεπερνώντας πέντε πρώην υπουργούς, έναν βουλευτή, μία ευρωβουλευτή και τη Ραλλία Χρηστίδου για να εκλεγεί στην πέμπτη θέση από τους συνολικά έξι ευρωβουλευτές που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες.

Μεταξύ των γνωστών πολιτικών που συγκέντρωσαν λιγότερους σταυρούς προτίμησης από τον Αλέξη Γεωργούλη είναι ο Γιάννης Μουζάλας (7ος), ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (8ος), η Λυδία Κονιόρδου (13η), ο Θεοδόσης Πελεγρίνης (24ος). Ο κ. Γεωργούλης ξεπέρασε και την Κατερίνα Κούνεβα (10η) και τον Πέτρο Κόκκαλη που εξελέγη έκτος πίσω από τους Παπαδημούλη, Κουντουρά, Αρβανίτη, Κούλουγλου και Γεωργούλη.

Ο Γεωργούλης χοροπηδά έξω από το ευρωκοινοβούλιο και ποστάρει στο Instagram Facebook Twitter
Πολιτισμός
13

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Αυτός τη δουλειά του κάνει-η καλοπέραση είναι αποδεδειγμένα η πιο καλή δουλειά-και άρα καμιά κατάκριση και κανένας ψόγος εναντίον του. Το θέμα είναι τί ακριβώς περίμεναν οι ψηφοφόροι του από αυτόν όταν τον ψήφιζαν. Οι διάσημοι ρόλοι του είναι προανάκρουσμα και εγγύηση μόνο για κάτι ανάλογο, γιατί στις απαιτήσεις της πολιτικής δεν έχει κανένα θεμελιωμένα έγκυρο βιογραφικό.Μην πυροβολείτε τον κακό πιανίστα αλλά το ενθουσιώδες ακροατήριο που τον χειροκροτεί.