Μικ Τζάγκερ στην πρώτη συνέντευξη μετά το χειρουργείο: «Αισθάνομαι αρκετά καλά»

Μικ Τζάγκερ στην πρώτη συνέντευξη μετά το χειρουργείο: «Αισθάνομαι αρκετά καλά» Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

«Αισθάνομαι αρκετά καλά», δήλωσε ο Μικ Τζάγκερ κατά την πρώτη του συνέντευξη μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε και χάρη στο οποίο αναβλήθηκε προσωρινά η περιοδεία των Rolling Stones στη Βόρεια Αμερική. 

Ο Μικ Τζάγκερ δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Q107 του Τορόντο ότι μετά το χειρουργείο του επέστρεψε στις συνηθισμένες δραστηριότητές του. «Κάνουμε πολλές πρόβες πρόσφατα, κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Το πρωί πήγα και στο γυμναστήριο. Όχι κάτι τρελό. Μετά πήγα στην πρόβα, με την υπόλοιπη μπάντα», είπε ο Τζάγκερ. Στις πρόβες οι Rolling Stones προσπαθούν να καταλήξουν σε κάποιες εκπλήξεις. «Προσπαθούμε να διαλέξουμε κομμάτια που δεν έχουμε παίξει εδώ και καιρό», ανέφερε ο Τζάγκερ προσθέτοντας πως ο κόσμος [στις συναυλίες] θέλει σε έναν βαθμό παράξενες επιλογές. Παράλληλα αποκάλυψε ότι οι Rolling Stones κάνουν πρόβες σε ένα παλιότερο κομμάτι τους, το Memory Motel από τον δίσκο Black and Blue του 1977. 

 

Ο Μικ Τζάγκερ γνωρίζει για τα κλασικά κομμάτια που οι ακροατές θέλουν να ακούνε στις συναυλίες. «Τα αγαπημένα είναι, ξέρετε,  τα Paint it Black, Honky Tonk [Women] και Satisfaction. Δεν τα παίζουμε απαραιτήτως όλα. Μερικές φορές παίζουμε ένα ή δύο, άλλες ως και δέκα αγαπημένα. Δεν ξέρω πως θα ένιωθε ο κόσμος αν δεν παίζαμε κανένα από αυτά. Νομίζω πως θα σκέφτονταν "Είναι ατυχές ότι ήρθαμε μέχρι εδώ για να ακούσουμε αυτό". Την ίδια ώρα έχουμε την ψηφοφορία των ακροατών για τα αγαπημένα τους κομμάτια. Και εμείς προσθέτουμε μερικά», ανέφερε ο φρόντμαν των Rolling Stones. Ο Μικ Τζάγκερ δήλωσε πως εξακολουθούν να του αρέσουν οι περιοδείες αλλά όχι τόσο όσο στο παρελθόν. «Δεν θέλω να το κάνω συνέχεια, δώδεκα μήνες τον χρόνο. Όταν είσαι νέος αυτό κάνεις. Σήμερα περνάω τρεις ή τέσσερις μήνες τον χρόνο στον δρόμο και αυτό φαίνεται σαν μια αρκετά καλή ισορροπία».

Τον Απρίλιο ο Μικ Τζάγκερ υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Η επέμβαση, που κρίθηκε αναγκαία μετά από εξετάσεις ρουτίνας, έγινε με τη χρήση ενός καθετήρα που πέρασε από την κυρίως αρτηρία. «Λυπάμαι πολύ για τους φαν που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για ΗΠΑ και Καναδά. Το μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ακύρωση της περιοδείας μας, αλλά θα το παλέψω σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη σκηνή. Για ακόμη μια φορά, μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους», είχε γράψει ο 75χρονος Τζάγκερ στο Twitter. Έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση καρδιάς, ο Μικ Τζάγκερ αποφάσισε να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές του πως είναι απολύτως καλά, δημοσιεύοντας ένα βίντεο που χορεύει ξέφρενα. Ελάχιστα μετά, οι Rolling Stones ανακοίνωσαν νέες ημερομηνίες για την περιοδεία που ανέβαλαν. Θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου στο Σικάγο. 

Με πληροφορίες από Rolling Stone

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM