Κρίς Πρατ και Κάθριν Σβαρτζενέγκερ: Γαμήλια φωτογραφία - «Η καλύτερη ημέρα της ζωής μας!»

Κρίς Πρατ και Κάθριν Σβαρτζενέγκερ: Γαμήλια φωτογραφία - «Η καλύτερη ημέρα της ζωής μας!» Facebook Twitter
0

Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο μοιράστηκε μέσω Instagram ο Κρις Πρατ λίγες ώρες μετά το γάμο του με την Κάθριν Σβαρτζενέγκερ στην κλειστή τελετή του γάμου που πραγματοποίησαν στην Καλιφόρνια.


Ο 39χρονος σταρ των «Avengers», με αυτόν τον τρόπο ευχαρίστησε τους αγαπημένους του, που παρευρέθηκαν στην σημαντική αυτή στιγμή.


«Ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μας! Γίναμε σύζυγοι με την παρουσία του Θεού, των οικογενειών μας και όσων αγαπούμε. Ήταν προσωπικό, συγκινητικό και συναισθηματικό» έγραψε ο Πρατ.


«Αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι να ξεκινήσουμε αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μας. Αισθανόμαστε ευγνώμονες για τις οικογένειές μας και τους φίλους μας που στάθηκαν μαζί μας σε αυτή τη στιγμή. Ευχαριστούμε και τον κύριο Giorgio Armani που δημιούργησε αυτό το μοναδικό νυφικό που φόρεσε η Κάθριν και το τέλειο κουστούμι μου. Αυτό το πρωινό αισθανόμαστε ευλογημένοι» σημειώνει στην ανάρτησή του.

Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο στην Καλιφόρνια ωστόσο έγινε γνωστός την Κυριακή καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από παπαράτσι. Μια πηγή αναφέρει στο Entertainment πως το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει τη στιγμή μακριά από δημοσιότητα και να τη μοιραστεί μόνο με στενούς φίλους και συγγενείς. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM
Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM