Η Βασίλισσα έχει γενέθλια και όλο το Λονδίνο γιορτάζει. Από αυτή τη βασιλική γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει η Μέγκαν Μαρκλ η οποία έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τη μέρα που γέννησε.

 

Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β', έγινε φέτος 93 ετών, και μπορεί τα γενέθλιά της να ήταν τον Απρίλιο, αλλά επισήμως και κατά την βασιλική παράδοση, γιορτάζονται κάθε χρόνο τον Ιούνιο. Οι εορτασμοί ξεκινούν με μια μεγαλειώδη παρέλαση .

 

Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κεντρικό Λονδίνο είναι γνωστή ως Trooping the Colour (ένας χαιρετισμός στη σημαία). Είναι μια παράδοση που τηρείται από το 1748, η παρέλαση Trooping the Colour να σηματοδοτεί και τα επίσημα γενέθλια για τη μονάρχη της Βρετανίας.

 

Κάθε χρόνο καταγράφονται απρόοπτα- συνήθως με λιποθυμίες φρουρών- αλλά, φέτος είχαμε ένα ατύχημα με έφιππο ο οποίος έπεσε από το άλογο την ώρα της επίδειξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν και σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Ελισάβετ, η Μέγκαν Μαρκλ συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη προσοχή καθώς έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλαίσιο των βασιλικών καθηκόντων της. Η Δούκισσα συνόδευε τον σύζυγό της Πρίγκιπα Χάρι στην άμαξα μαζί με την Καμίλα και την Κέιτ Μίντλετον. Ο Ουίλιαμ απουσίαζε από την άμαξα καθώς συμμετείχε στην παρέλαση ως επικεφαλής έφιππου αγήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε στις 6 Μαΐου και μέχρι σήμερα είχε κάνει μια μόλις εμφάνιση μέσα από επίσημες φωτογραφίες οι οποίες σύστησαν τον μικρό Άρτσι στους Βρετανούς.