H Rihanna είναι η πλουσιότερη τραγουδίστρια του κόσμου - Μεγαλύτερη περιουσία και από την Μαντόνα

H Rihanna είναι η πλουσιότερη τραγουδίστρια του κόσμου - Μεγαλύτερη περιουσία και από την Μαντόνα Facebook Twitter
0

Η Rihanna είναι η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο με την περιουσία της να εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια δολάρια, όπως μεταδίδει το περιοδικό Forbes.

Σε ηλικία 31 ετών, η κατά κόσμον Ρόμπιν Ριάνα Φέντι συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα από τις μεγαλύτερές της σε ηλικία Μαντόνα (570 εκατομμύρια), Σελίν Ντιόν (450 εκατομμύρια) και την Μπιγιονσέ (400 εκατομμύρια).

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της Rihanna προέρχεται από τις περιοδείες της και τις πωλήσεις δίσκων της, εξηγεί το Forbes. Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty. Μετά την εντυπωσιακή είσοδό της στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα το 2003, η σταρ με καταγωγή από τα Μπαρμπέιντος, μετέτρεψε την επιτυχία της στο πεντάγραμμο σε επιχειρηματικό χρυσό, αφού ξεκίνησε την εταιρεία της ειδών μακιγιάζ Fenty Beauty, σε συνεργασία με τον γαλλικό κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Διαδίκτυο και μέσω της αλυσίδας Sephora. Το Fenty Beauty, έπειτα από 18 μήνες ύπαρξης, είχε κύκλο εργασιών στα περίπου 570 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

Η Rihanna προχώρησε και σε μια συνεργασία με τον LVMH για τη δημιουργία μιας μάρκας ειδών πολυτελείας με έδρα το Παρίσι που θα περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Η διαδικτυακή μπουτίκ έχει ανοίξει από τις 29 Μαΐου.

«Θέλω απλά να βλέπω τα πράγματα από τη δική μου οπτική. Είμαι μια μαύρη νέα γυναίκα που λατρεύει και υιοθετεί τις ιδέες και την ενέργεια των νέων και θέλω να τις μετατρέψω σε κάτι το πολυτελές για έναν οίκο ειδών πολυτελείας» είχε πρόσφατα δηλώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM