Η Cardi B έβγαλε νέο single με αναφορά στον Αντετοκούνμπο: Bitch I'm a freak like Greek

Η Cardi B έβγαλε νέο single με αναφορά στον Αντετοκούνμπο: Bitch I'm a freak like Greek Facebook Twitter
4

Η Cardi B κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο single της "Press" με μία απρόσμενη αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στο ομώνυμο τραγούδι, η διάσημη ράπερ από τον Μπρονξ ακούγεται να λέει "Bitch I'm a freak like Greek" παίζοντας στους στίχους με το παρατσούκλι του κορυφαίου Έλληνα μπασκετομπολίστα στο NBA, "Greek Freak". 

Μέσα από τον δίσκο, η 26χρονη ράπερ δίνει την απάντηση της στα μέσα ενημέρωσης και σε όσους την επικρίνουν για το παρελθόν της και της δηλώσεις της Η Cardi B υποστηρίζει ότι δεν ενοχλείται από την κριτική για τη δουλειά και τη ζωή της και προειδοποιεί ότι θα αντιμετωπίζει αναλόγως τις επιθέσεις.

 
Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ωχ!... Το βραδάκι προβλέπω μεγάλη κρεβατομουρμούρα από την Μαρία Δανάη, το κορίτσι του Γιάννη Αντετοκούμπο. Ο Γιάννης θα κοιμηθεί στον καναπέ. Ελπίζω να τον χωράει!...Κι εσύ ρε Cardi, την έχει δει από κοντά την Μαρία; Το... βολέ στη μούρη, δεν το φοβάσαι;;... ..σου ΄ρχεται!...