Η Λένα Ντάναμ πόζαρε γυμνή και θα δωρίζει ένα δολάριο για κάθε θετικό σχόλιο των followers για τον εαυτό τους

Η Λένα Ντάναμ πόζαρε γυμνή και θα δωρίζει ένα δολάριο για κάθε θετικό σχόλιο των followers για τον εαυτό τους Facebook Twitter
2

Η Λένα Ντάναμ δημοσίευσε μια γυμνή φωτογραφία της στο Instagram και υποσχέθηκε να δωρίζει ένα δολάριο σε φιλανθρωπίες για κάθε θετικό σχόλιο που γράφουν οι followers για τον εαυτό τους.

Η δημιουργός και πρωταγωνίστρια του «Girls», που είναι θερμή υποστηρίκτρια του body positivity, μοιράστηκε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει γυμνή, φορώντας μόνο ένα κολιέ και σκουλαρίκια, ενώ κάθεται σε μια κουβέρτα στο γρασίδι. 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η 23χρονη Λένα, καλεί τους θαυμαστές της να γράψουν θετικά πράγματα για τους εαυτούς τους στα σχόλια. Και για να ενισχύσει το κάλεσμά της, υποσχέθηκε πως για κάθε τέτοιο σχόλιο θα κάνει δωρεά ένα δολάριο στο Peggy Albrecht Friendly House, ένα κέντρο αποκατάστασης για γυναίκες στις ΗΠΑ.

«Ο,τιδήποτε αρνητικό σας συμβαίνει είναι απλώς μια δικαιολογία να αγαπάτε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας, σωστά; Σχολιάστε κάτω γράφοντας έναν λόγο για να αγαπάτε τον εαυτό σας. Ξεκινάω εγώ: Είμαι μια νηφάλια, υπεύθυνη ενήλικας που ακόμη λατρεύει να μένει γυμνή. Εντάξει, σειρά σας!», έγραψε στην ανάρτησή της η Λένα Ντάναμ. Και συνέχισε: «Για κάθε σχόλιο την επόμενη εβδομάδα, θα δωρίζω ένα δολάριο στο Peggy Albrecht Friendly House, ένα κέντρο αποκατάστασης για γυναίκες που θέλουν να απεξαρτηθούν από ουσίες και αλκοόλ».

Εκτός από τα σχόλια που συγκέντρωσε από θαυμαστές της, το ποστ της Λένα Ντάναμ σχολιάστηκε επίσης από πολλούς διάσημους, ανάμεσά τους οι Σκάουτ και Ράμερ Γουίλις, η Ντέμι Μουρ και ο Ορλάντο Μπλουμ.

«Λατρεύω την ικανότητά μου να βλέπω το καλό στους πάντες!», έγραψε η Σκάουτ, με την μεγαλύτερη αδερφή της, Ράμερ, να σημειώνει: «Λατρεύω τον εαυτό μου για την βαθιά μου αφοσίωση, την τρυφερή καρδιά μου, την συμπόνοια και κατανόηση για τους άλλους... α, και για την μικρή φακίδα στο δάχτυλο του ποδιού μου». Η Ντέμι Μουρ μίλησε για την «συμπονετική καρδιά», προσθέτοντας: «Είμαι μια όμορφη ψυχή με μια τεράστια καρδιά, γεμάτη αγάπη, αποδοχή και συμπόνοια, που λατρεύει να παίζει με κούκλες και οποιαδήποτε μινιατούρα!». Από την πλευρά του ο Ορλάντο Μπλουμ, αφού πρώτα την αποκάλεσε «διάνοια» για την ιδέα της, πρόσθεσε πως εκείνο που αγαπάει στον εαυτό του είναι «η ειλικρινής και μερικές φορές πολύ ευαίσθητη καρδιά του».

Η Λένα Ντάναμ πόζαρε γυμνή και θα δωρίζει ένα δολάριο για κάθε θετικό σχόλιο των followers για τον εαυτό τους Facebook Twitter
Η Λένα Ντάναμ πόζαρε γυμνή και θα δωρίζει ένα δολάριο για κάθε θετικό σχόλιο των followers για τον εαυτό τους Facebook Twitter
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια