Μπορεί η Εμίλια Κλαρκ να εμφανίστηκε γυμνή στο Game of Thrones, αλλά πρόσφατα αποκάλυψε πως απέρριψε τον ρόλο της Αναστάζια Στιλ στο «Fifty Shades of Grey» για τον ίδιο λόγο.

 

Η 32χρονη ηθοποιός, αν και επαίνεσε την σκηνοθέτη της ταινίας, Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, αποκαλώντας την «μάγο», εξήγησε πως ο λόγος που αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει στο «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» ήταν επειδή δεν ήθελε να εμφανιστεί ξανά γυμνή στην κάμερα. 

 

«Η Σαμ είναι μάγος. Την αγαπώ και θεώρησα πως το όραμά της ήταν υπέροχο. Αλλά η τελευταία φορά που εμφανίστηκα γυμνή στην κάμερα ήταν στο Game of Thrones πριν από πολύ καιρό και παρόλα αυτά είναι η μοναδική ερώτηση που μου κάνουν επειδή είμαι γυναίκα», είπε η Εμίλια Κλαρκ. «Και είναι απίστευτα ενοχλητικό, το έχω σιχαθεί, με έχει κουράσει, επειδή εγώ το έκανα για τον ρόλο, δεν το έκανα για να τσεκάρει κάποιος το στήθος μου», συνέχισε. 

 

Όπως εξήγησε, αυτός ήταν ουσιαστικά ο λόγος που απέρριψε τον ρόλο της Αναστάζια στην ταινία. «Σκεπτόμενη όλο αυτό, απλώς είπα, "δεν μπορώ". Σκέφτηκα πως αν έλεγα ναι στην ταινία, που όλα έχουν να κάνουν με τον αισθησιασμό, το σεξ και το γυμνό, θα ήταν σαν μπαίνω εθελοντικά σε όλη αυτήν την κατάσταση και πως ποτέ δεν θα μπορούσα να κοιτάξω κάποιος στα μάτια και να του απαγορεύσω να μου κάνει αυτήν την ερώτηση», πρόσθεσε η Εμίλια Κλαρκ.