ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η Εμίλια Κλαρκ απέρριψε τον ρόλο της Αναστάζια στο «Fifty Shades of Grey» και εξηγεί τον λόγο

Η Εμίλια Κλαρκ απέρριψε τον ρόλο της Αναστάζια στο «Fifty Shades of Grey» και εξηγεί τον λόγο Facebook Twitter
2

Μπορεί η Εμίλια Κλαρκ να εμφανίστηκε γυμνή στο Game of Thrones, αλλά πρόσφατα αποκάλυψε πως απέρριψε τον ρόλο της Αναστάζια Στιλ στο «Fifty Shades of Grey» για τον ίδιο λόγο.

Η 32χρονη ηθοποιός, αν και επαίνεσε την σκηνοθέτη της ταινίας, Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, αποκαλώντας την «μάγο», εξήγησε πως ο λόγος που αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει στο «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» ήταν επειδή δεν ήθελε να εμφανιστεί ξανά γυμνή στην κάμερα. 

«Η Σαμ είναι μάγος. Την αγαπώ και θεώρησα πως το όραμά της ήταν υπέροχο. Αλλά η τελευταία φορά που εμφανίστηκα γυμνή στην κάμερα ήταν στο Game of Thrones πριν από πολύ καιρό και παρόλα αυτά είναι η μοναδική ερώτηση που μου κάνουν επειδή είμαι γυναίκα», είπε η Εμίλια Κλαρκ. «Και είναι απίστευτα ενοχλητικό, το έχω σιχαθεί, με έχει κουράσει, επειδή εγώ το έκανα για τον ρόλο, δεν το έκανα για να τσεκάρει κάποιος το στήθος μου», συνέχισε. 

Όπως εξήγησε, αυτός ήταν ουσιαστικά ο λόγος που απέρριψε τον ρόλο της Αναστάζια στην ταινία. «Σκεπτόμενη όλο αυτό, απλώς είπα, "δεν μπορώ". Σκέφτηκα πως αν έλεγα ναι στην ταινία, που όλα έχουν να κάνουν με τον αισθησιασμό, το σεξ και το γυμνό, θα ήταν σαν μπαίνω εθελοντικά σε όλη αυτήν την κατάσταση και πως ποτέ δεν θα μπορούσα να κοιτάξω κάποιος στα μάτια και να του απαγορεύσω να μου κάνει αυτήν την ερώτηση», πρόσθεσε η Εμίλια Κλαρκ. 

Πολιτισμός
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Έλα βρε μάτια μου, κορμάρα έχεις. Τι να πούμε κι εμείς δηλαδή; Ωστόσο, πολλοί άντρες εμφανίστηκαν επίσης γυμνοί στο Game of Thrones. Ας μην τα βλέπουμε όλα πια σεξιστικά. Ξέχασε το επεισόδιο που μοίρασε εγκεφαλικά σε γυναίκες (αλλά και άντρες) ο πισινός του John Snow;
Μόνο που τον Kit δε τον ρωτάνε γι αυτό στις συνεντεύξεις. Δεν είπε οτι την ενόχλησε που έπαιξε γυμνή. Είπε οτι την ενόχλησε που όλοι ασχολούνται συνέχεια με αυτή τη σκηνή. Και αυτό ναι είναι σεξιστικό :)