Λανς Άρμστρονγκ: «Δεν ήταν νόμιμο αυτό που έκανα, αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα»

Λανς Άρμστρονγκ: «Δεν ήταν νόμιμο αυτό που έκανα, αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα» Facebook Twitter
Ο Λανς Άρμστρονγκ
3

Σύμφωνα με συνέντευξή του που θα μεταδοθεί την επόμενη εβδομάδα, ο διάσημος Αμερικανός πρώην πρωταθλητής της ποδηλασίας Λανς Άρμστρονγκ δήλωσε ότι δε θα άλλαζε τίποτα σχετικά με τη χρήση αναβολικών που οδήγησε στην αφαίρεση των επτά τίτλων του Tour de France που είχε κατακτήσει.

Η ημίωρη συνέντευξη κατά την οποία ο 47χρονος Άρμστρονγκ μιλά για τις επιλογές στην καριέρα του, θα μεταδοθεί από το αθλητικό τμήμα του δικτύου NBC την προσεχή Τετάρτη υπό τον τίτλο «Λανς Άρμστρονγκ: Το επόμενο στάδιο».

Λανς Άρμστρονγκ: «Δεν ήταν νόμιμο αυτό που έκανα, αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα» Facebook Twitter

«Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε για να νικήσουμε, αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα: ούτε τα πολλά λεφτά που χάθηκαν ούτε το ότι από ήρωας έγινα μηδενικό ["from hero to zero"]», δηλώνει στη συνέντευξη ο άνθρωπος που νίκησε τον καρκίνο και πριν από 20 χρόνια κατέκτησε τον πρώτο από τους επτά συνεχείς τίτλους του στον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας.

«Όταν λέω ότι δεν θα άλλαζα τίποτα, εννοώ ότι δεν θα άλλαζα τα μαθήματα που διδάχτηκα από την εμπειρία» λέει στο απόσπασμα της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε. «Θα μπορούσα να έχω πάρει όλα αυτά τα φάρμακα και να μην πω τίποτα. Τίποτα δε θα είχε συμβεί. Τίποτα. Ήταν σα να παρακαλώ να έρθουν και να με πιάσουν. Ήμουν ένας εύκολος στόχος».

 

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο άνθρωπος που σίγουρα αποτέλεσε διεθνές πρότυπο - και για αυτό ασχολούμαστε -, είναι καταφανώς αθώος στην συνείδησή του και αφού βέβαια έκανε την αυτοκριτική του.Ο οποισδήποτε δηλαδή μπορεί να κουρελιάζει κάθε ιδεώδες - εν προκειμένω του Αθλητισμού -, προκειμένου "να διδαχθεί μαθήματα από την εμπειρία".Ή μας δουλεύει ή είναι ανισόρροπος.