Κι όμως ο Ντι Κάπριο έγινε Instagram Boyfriend της νεαρής συντρόφου του - Τον έπιασαν οι παπαράτσι

Κι όμως ο Ντι Κάπριο έγινε Instagram Boyfriend της νεαρής συντρόφου του - Τον έπιασαν οι παπαράτσι Facebook Twitter
3

Υπάρχει συγκεκριμένη ονομασία για τα αγόρια που καλούνται να βγάζουν φωτογραφίες τα κορίτσια τους και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μόλις έγινε και επισήμως Instagram Boyfriend.

Η Καμίλα Μορόνε, το 21χρονο μοντέλο από την Αργεντινή είναι εδώ και μήνες το κορίτσι του Ντι Κάπριο και αυτή την περίοδο κάνουν διακοπές στη Γαλλία όπου αναμένεται να δώσουν το παρών και στις Κάννες.

Οι παπαράτσι αναζητούν μανιωδώς να απαθανατίσουν κάποιο στιγμιότυπο και πέτυχαν διάνα καθώς εντόπισαν το ζευγάρι στην παραλία. Το εντυπωσιακό στις φωτο είναι πως ο Ντι Κάπριο τραβάει φωτογραφία την Μορόνε η οποία ποζάρει όλο χάρη για το φακό.

Κι όμως ο Ντι Κάπριο έγινε Instagram Boyfriend της νεαρής συντρόφου του - Τον έπιασαν οι παπαράτσι Facebook Twitter

Το μοντέλο φορά ένα πουά φόρεμα και είναι ξυπόλητο. Λίγο αργότερα ωστόσο η Moρένο δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία με το ίδιο φόρεμα και όχι αυτή που της τράβηξε ο Ντι Κάπριο. Ενδεικτικό είναι πάντως πως ούτε το μοντέλο ή ο ηθοποιός έχουν δημοσιεύσει στα social media κοινή φωτογραφία τους αν και οι φήμες φουντώνουν πως έρχεται γάμος και μάλιστα σύντομα.

Βέβαια για τον εδώ και χρόνια εργένη Ντι Κάπριο τέτοιες φήμες ξεκινάνε κάθε φορά που έχει νέα σύντροφο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Press day jazz @mickeyandthebear ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Morrone (@camilamorrone) στις

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM