Η Κόρτνεϊ Κοξ δημοσίευσε άγνωστη φωτογραφία από «Τα Φιλαράκια» πριν καν ξεκινήσει η σειρά

Η Κόρτνεϊ Κοξ δημοσίευσε άγνωστη φωτογραφία από «Τα Φιλαράκια» πριν καν ξεκινήσει η σειρά Facebook Twitter
1

Η Κόρτνεϊ Κοξ δημοσίευσε μια άγνωστη φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της στα «Φιλαράκια», που έχει τραβηχτεί πριν καν η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά βγει στον αέρα.

Η «Μόνικα» των Friends δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια παλιά φωτογραφία, που φαίνεται η ίδια μαζί με τους Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ Λε Μπλανκ, Μάθιου Πέρι, Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου να κάθονται όλοι μαζί σε ένα ιδιωτικό τζετ. 

«Εκείνο με τους έξι μας να πηγαίνουμε στο Λας Βέγκας και κανείς δεν ήξερε ακόμη ότι ήμασταν F.R.I.E.N.D.S», σχολίασε στη λεζάντα η γνωστή ηθοποιός. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The one where the six of us went to Vegas and no one knew we were F.R.I.E.N.D.S yet #tbt #beforeitaired #lovetheseguys

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε τραβηχτεί μετά τα γυρίσματα του επεισοδίου και πριν την πρώτη προβολή της σειράς, στη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Λας Βέγκας, που είχε διοργανώσει ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μπάροους.

Σε ένα μίνι reunion των Friends το 2016, ο σκηνοθέτης είχε μιλήσει για αυτό το ταξίδι και πώς του ήρθε η ιδέα να πάει το καστ στο Λας Βέγκας. «Ήμουν και με τους έξι τους και -δεν ξέρω γιατί το είπα αυτό- τους λέω, "Αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία για ανωνυμία. Μόλις βγει η σειρά, δεν μπορέσετε ποτέ ξανά να πάτε οπουδήποτε χωρίς να σας καταδιώκουν», είχε αποκαλύψει τότε ο Μπάροους. «Το ήξερα πως η σειρά θα απογειωνόταν», πρόσθεσε.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια