Ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε πως είχε ερωτευτεί την Σάντρα Μπούλοκ στο «Speed» και τι έκανε γι' αυτό

Ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε πως είχε ερωτευτεί την Σάντρα Μπούλοκ στο «Speed» και τι έκανε γι' αυτό Facebook Twitter
0

Ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένος με την συμπρωταγωνίστριά του στο «Speed». Σάντρα Μπούλοκ, κάτι που στο παρελθόν είχε δηλώσει και η ίδια για τον εαυτό της.

Ο Κιάνου Ριβς και η Σάντρα Μπούλοκ ήταν δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου το 1994 και όπως αποκάλυψε ο 54χρονος ηθοποιός παρ΄ολίγον δεν έγιναν και ένα από τα διασημότερα ζευγάρια. 

Την αποκάλυψε έκανε ο Κιάνου Ριβς στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, όταν η παρουσιάστρια πρόβαλε ένα βίντεο από παλαιότερη εκπομπή της με καλεσμένη την Σάντρα Μπούλοκ, από τον Δεκέμβριο του 2018. Τότε η 54χρονη ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πως ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Κιάνου Ριβς όταν έκαναν μαζί γυρίσματα. «Προφανώς δεν ήξερε ότι ήμουν και εγώ ερωτευμένος μαζί της», σχολίασε ο Ριβς, βλέποντας το απόσπασμα.

Σχετικά με το αν έκανε κάτι για τα αισθήματά του απέναντί της, ο Κιάνου Ριβς απάντησε «απολύτως τίποτα γιατί δουλεύαμε μαζί». Η Έλεν Ντε Τζένερις σχολίασε στη συνέχεια πως προφανώς η χημεία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές οφειλόταν στην αληθινή έλξη μεταξύ τους. «Συμφωνώ, ήταν ωραία τότε να πηγαίνω για δουλειά. Η Σάντρα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια καταπληκτική ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM