Ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένος με την συμπρωταγωνίστριά του στο «Speed». Σάντρα Μπούλοκ, κάτι που στο παρελθόν είχε δηλώσει και η ίδια για τον εαυτό της.

 

Ο Κιάνου Ριβς και η Σάντρα Μπούλοκ ήταν δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου το 1994 και όπως αποκάλυψε ο 54χρονος ηθοποιός παρ΄ολίγον δεν έγιναν και ένα από τα διασημότερα ζευγάρια. 

 

Την αποκάλυψε έκανε ο Κιάνου Ριβς στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, όταν η παρουσιάστρια πρόβαλε ένα βίντεο από παλαιότερη εκπομπή της με καλεσμένη την Σάντρα Μπούλοκ, από τον Δεκέμβριο του 2018. Τότε η 54χρονη ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πως ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Κιάνου Ριβς όταν έκαναν μαζί γυρίσματα. «Προφανώς δεν ήξερε ότι ήμουν και εγώ ερωτευμένος μαζί της», σχολίασε ο Ριβς, βλέποντας το απόσπασμα.

 

Σχετικά με το αν έκανε κάτι για τα αισθήματά του απέναντί της, ο Κιάνου Ριβς απάντησε «απολύτως τίποτα γιατί δουλεύαμε μαζί». Η Έλεν Ντε Τζένερις σχολίασε στη συνέχεια πως προφανώς η χημεία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές οφειλόταν στην αληθινή έλξη μεταξύ τους. «Συμφωνώ, ήταν ωραία τότε να πηγαίνω για δουλειά. Η Σάντρα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια καταπληκτική ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά.