Έξαλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης με follower που του επιτέθηκε για σχόλιο με τα γκέι φιλιά στη Eurovision

Έξαλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης με follower που του επιτέθηκε για σχόλιο με τα γκέι φιλιά στη Eurovision Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
5

Την οργή του Γιώργου Καπουτζίδη προκάλεσε το σχόλιο ενός χρήστη με αφορμή όσα είπε ο παρουσιαστής στον ημιτελικό της Eurovision 2019 όταν η κάμερα έδειξε γκέι φιλιά όσο τραγουδούσε η Dana International.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Τελ Αβίβ καθώς με την Μαρία Κοζάκου έχουν αναλάβει την εκφώνηση των δυο ημιτελικών και του τελικού του φετινού διαγωνισμού της Eurovision. Στον Α' Ημιτελικό, που έγινε την Τρίτη εμφανίστηκε στην σκηνή και η transgender Dana International και όση ώρα τραγουδούσε η kiss cam τράβηξε τουλάχιστον τρία φιλιά μεταξύ ανδρών, τα οποία προβλήθηκαν σε ζωντανή μετάδοση. Ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε εκείνη την στιγμή πως «η αγάπη δεν έχει όρια».

Τα στιγμιότυπα της kiss cam προκάλεσαν αίσθηση στους χρήστες των social media, ανάμεσά τους και κάποιος «Θανάσης», ο οποίος ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη και του έστειλε ένα επιθετικό μήνυμα στο Instagram. «Συγχαρητήρια για εχθές που φιλιόσαντε (sic) οι άντρες και έλεγες η αγάπη δεν έχει όρια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Προσπαθείτε να περάσετε αφύσικο για φυσιολογικό. Το φυσιολογικό είναι να φιλιέται ένας άντρας με γυναίκα...», έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο χρήστης.

Έξαλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης με follower που του επιτέθηκε για σχόλιο με τα γκέι φιλιά στη Eurovision Facebook Twitter

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να μην αφήσει ασχολίαστη την επίθεση και δημοσίευσε στο Instagram το απόσπασμα αλλά και την απάντηση που έδωσε, καλώντας όποιους συμφωνούν με τις απόψεις του «Θανάση» να τον κάνουν άμεσα unfollow.

«Το φυσιολογικό είναι να μην ξαναστείλεις μήνυμα σε άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Και δεν προσπαθώ να περάσω απολύτως τίποτα. Εσύ προσπαθείς να μου επιβάλεις τη γνώμη σου για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Και τη γνώμη σου την έχω χεσμένη. Και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται. Άντε και μην ξαναστείλεις. Όρεξη είχα νομίζεις να διαβάζω τις μαλακίες σου», έγραψε στο μήνυμά του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Έξαλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης με follower που του επιτέθηκε για σχόλιο με τα γκέι φιλιά στη Eurovision Facebook Twitter
Έξαλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης με follower που του επιτέθηκε για σχόλιο με τα γκέι φιλιά στη Eurovision Facebook Twitter
Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το πρόβλημα είναι ότι τέτοιου είδους θέσεις (και θεάσεις) έχουν πάψει προ πολλού να αποτελούν κοινωνικό θέμα (ο κόσμος τις έχει αποδεχτεί ή απορρίψει εδώ και χρόνια), και είναι πλέον εργαλεία πολιτικής ατζέντας και σκοπιμοτήτων συγκεκριμένων φορέων.Αυτό καυτηριάζει άγαρμπα ο αντίθετα πολιτικά σκεπτόμενος ψηφοφόρος και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, από τη στιγμή που κάποιος "επώνυμα" και απρόκλητα προβάλλει τέτοιου είδους πολιτικές απόψεις, από "εθνικά" μέσα μεγάλης τηλεοπτικής προβολής και εμβέλειας τα οποία απευθύνονται στη μάζα.
Ο "αντίθετα πολιτικά σκεπτόμενος ψηφοφόρος";;; αντίθετος σε τί; πολιτικά;Ποιά πολιτική ακριβώς; τη νέα τάξη πραγμάτων; τον εβραικό μπολσεβικισμό που απειλούσε τον Χίτλερ; τη διαφθορά των κοινωνιών;;;Ομοφοβία με όλη την έννοια της λέξης...