Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ίσως δεν ξαναδώσει ποτέ συναυλία, λέει ο μάνατζέρ της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ίσως δεν ξαναδώσει ποτέ συναυλία, λέει ο μάνατζέρ της Facebook Twitter
1

Ο μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Λάρι Ρούντολφ, ανέφερε πως η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι πιθανόν να μην δώσει ποτέ ξανά συναυλία. 

Ο Λάρι Ρούντολφ, σε συνέντευξή του στο ΤΜΖ, ανέφερε πως ως ένας άνθρωπος που καθοδηγεί την καριέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και βασιζόμενος στις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει τόσο εκείνος όσο και όλοι οι επαγγελματίες που δουλεύουν μαζί της, είναι σαφές πως η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν θα εμφανιστεί στο Λας Βέγκας στο κοντινό μέλλον και πιθανότατα ποτέ ξανά. Οι ισχυρισμοί του Ρούντλφ έρχονται λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της Σπίαρς σε δικαστήριο για τον ορισμό του πατέρα της ως «διαχειριστή».

Υπενθυμίζεται πως εδώ και μια δεκαετία υπεύθυνος για τη Σπίαρς έχει ορισθεί από δικαστήριο ο πατέρας της Τζέιμι, ο οποίος διαχειρίζεται όλες τις επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις της τραγουδίστριας. Ωστόσο, πρόσφατα, η Σπιάρς σκέφτεται την προσβολή της απόφασης σύμφωνα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τι αποφάσισε το δικαστήριο την προηγούμενη Παρασκευή είναι άγνωστο. Ο μάνταζερ της Σπίαρς δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση αλλά γνωρίζει τα ιατρικά και ψυχικά ζητήματα που λέγεται πως ταλαιπωρούν την τραγουδίστρια από τον Ιανουάριο που ανέβαλε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας μετά την ασθένεια του πατέρα της. Πρόσφατα η Σπίαρς πέρασε πάνω από ένα μήνα σε μονάδα ψυχικής υγείας. 

«Ήταν η τέλεια καταιγίδα», ανέφερε ο Ρούντολφ. «Έπρεπε να ακυρώσουμε τις εμφανίσεις της γιατί τα φάρμακά της δεν έκαναν δουλειά και είχε αποδιοργανωθεί από την αρρώστια του πατέρα της», πρόσθεσε αναφέροντας ακόμα πως το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ η Σπίαρς είχε δηλώσει πρόθυμη να κάνει περιοδεία, είχε εξαφανιστεί για μήνες. «Σίγουρα δεν θέλει να δώσει συναυλία τώρα», είπε ο Ρούντολφ. Ο μάνατζερ της Σπίαρς ανέφερε πως δεν επιθυμεί για την Αμερικανίδα σταρ να δουλέψει ξανά αν δεν είναι έτοιμη σωματικά, νοητικά και συναισθηματικά. «Αν αυτή η στιγμή δεν έρθει ξανά, τότε δεν θα εμφανιστεί ποτέ», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως δεν έχει καμία επιθυμία να την κάνει να δουλέψει ξανά. 

«Είμαι εδώ για εκείνη και για όταν θέλει να δουλέψει. Και αν μου πει πως δεν θέλει να δουλέψει ποτέ ξανά, είμαι πάλι εδώ για να της πω αν αυτό είναι μια καλή ή κακή ιδέα», κατέληξε ο Λάρι Ρούντολφ. 

Με πληροφορίες από Rolling Stone

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλά μην ακούμε και ό,τι λέει το αμφιβόλου αξιοπιστίας TMZ. Το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ από ό,τι φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Όλα ξεκίνησαν με το Podcast των Britney Gram girls, στο οποίο κάποιος που λέει ότι δούλεψε ως paralegal στην υπόθεση του conservatorship της Britney υποστηρίζει ότι η Britney εισήχθη με το ζόρι στην κλινική πολύ προτού γίνει ευρύτερα γνωστό.Για να διορθώσω κάποιες ανακρίβειες, η Britney δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου εκφράζει την επιθυμία να βγει από την επάρατη δικαστική συμπαράσταση στην οποία έχει τεθεί (conservatorship). Για την ακρίβεια, δεν την έχουν αφήσει ποτέ να μιλήσει δημοσίως για το θέμα, οι δε δημοσιογράφοι απαγορεύεται να κάνουν σχετική ερώτηση. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως οι θαυμαστές της είναι πλέον πεπεισμένοι ότι δεν διαχειρίζεται η ίδια τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είναι καν βέβαιο ότι έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο -χαρακτηριστική η πρόσφατη φωτογραφία της όπου κρατά παλιό Nokia τηλέφωνο τύπου flip phone - κάποιοι λένε ότι επίτηδες το κρατούσε δημοσίως για να δείξει ότι δεν έχει smartphone.Οι θαυμαστές είναι επίσης πεπεισμένοι ότι άνθρωποι στον περίγυρό της, όπως ο πατέρας της και ο μάνατζερ του οποίου το όνομα δεν θα προφέρω, χρησιμοποιούν το conservatorship μαζί με απειλές ότι θα χάσει την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών της για να αρμέγουν την Britney και την περιουσία της, αναγκάζοντάς την να δουλεύει για αυτούς. Εάν είναι αλήθεια, πρόκειται για πολύ βρωμερή κατάσταση, σχεδόν ανθρωποδουλείας. Στην πρόσφατη δικάσιμο, σύμφωνα πάντα με το TMZ, η Britney είπε στην δικαστή Brenda J ότι εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική παρά την θέλησή της.Υ.Γ. Ο Andrew Wallet, δικηγόρος και έως πρόσφατα co-conservator της Britney παραιτήθηκε -παρά την αύξηση στην αποζημίωσή του- εκφράζοντας ανησυχία ότι θα μπορούσε να έχει πειθαρχικές κυρώσεις από τον δικηγορικό του σύλλογο... #freebritney