Η Λίζα Κούντροου δεν βλέπει επαναλήψεις από «Τα Φιλαράκια» και εξηγεί γιατί

Η Λίζα Κούντροου δεν βλέπει επαναλήψεις από «Τα Φιλαράκια» και εξηγεί γιατί Facebook Twitter
0

Η Λίζα Κούντροου έχει πολλές και έντονες αναμνήσεις από «Τα Φιλαράκια», που γυρίστηκαν πριν δυο δεκαετίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως της αρέσει να βλέπει ξανά σε επανάληψη επεισόδια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η 55χρονη ηθοποιός αποκάλυψε την αγαπημένη της ανάμνηση από την τηλεοπτική σειρά, που φέτος γιορτάζει την 25η επέτειο από τότε που έκανε πρεμιέρα.

«Ο "πιλότος". Νομίζω πως έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που τελειώσαμε το επεισόδιο-πιλότο και μας διάλεξαν. Πόσο συναρπαστικό ήταν αυτό. Ήμασταν σαν μικρά κουτάβια, που απλώς σκαρφαλώναμε ο ένας πάνω στον άλλον,  παίζαμε συνεχώς παιχνίδια και θέλαμε να είμαστε μαζί όλη την ώρα. Είχε πλάκα», σχολίασε η Λίζα Κούντροου.

Όταν ρωτήθηκε αν παρακολουθεί ποτέ επαναλήψεις των «Friends», απάντησε πως δεν θυμάται την τελευταία φορά που έβαλε να δει κάποιο επεισόδιο. «Δεν το παρακολουθώ αν παίζει. Μπορεί να μην μου αρέσει ο εαυτός μου, οπότε δεν θέλω να το διακινδυνεύσω», εξήγησε η ίδια.

Παρόλο που δεν της αρέσει να βλέπει ξανά τα επεισόδια, η Λίζα Κούντροου έχει παραδεχθεί πως «μερικές φορές» της αρέσει να παρακολουθεί τα bloopers της σειράς, σκηνές από τα γυρίσματα δηλαδή που έβαζαν τα γέλια. «Με κάνουν και γελάω», είχε πει η ηθοποιός το 2017.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM