Τραγελαφικές απαντήσεις όταν ο Τζίμι Κίμελ ρώτησε περαστικούς αν τους ενδιαφέρει η εξαφάνιση του homo sapiens

Τραγελαφικές απαντήσεις όταν ο Τζίμι Κίμελ ρώτησε περαστικούς αν τους ενδιαφέρει η εξαφάνιση του homo sapiens Facebook Twitter
0

Ο Τζίμι Κίμελ αποφάσισε να δει αν ο κόσμος έδειξε ενδιαφέρον για την πολύ σημαντική έκθεση από τα Ηνωμένα Έθνη που προειδοποιεί πως έως 1 εκατομμύριο είδη φυτών και τα ζώα κινδυνεύουν να εξαφανιστούν λόγω ανθρώπινης δραστηριότητας.

Είναι ένας σημαντικός λόγος για να δράσουμε είπε ο παρουσιαστής του "Jimmy Kimmel Live!". Και στη συνέχεια έβγαλε στο δρόμο τηλεοπτικό συνεργείο για γκάλοπ. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τους περαστικούς αν ανησυχούσαν για την πιθανή εξαφάνιση ενός συγκεκριμένου είδους: του homo sapiens.

Ο όρος "homo sapiens", φυσικά, αναφέρεται στους σημερινούς ανθρώπους και αυτό έκανε τις απαντήσεις ακόμα πιο τραγελαφικές...

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM