Ο Channing Tatum δημοσίευσε γυμνή φωτογραφία του επειδή έχασε στο Jenga

Ο Channing Tatum δημοσίευσε γυμνή φωτογραφία του επειδή έχασε στο Jenga Facebook Twitter
0

Ο Channing Tatum «αναγκάστηκε» να δημοσιεύσει μια αποκαλυπτική φωτογραφία του αφού έχασε στο Jenga που έπαιζε με τη σύντροφό του Jessie J.

Ο πρωταγωνιστής του Magic Mike κοινοποίησε την Τετάρτη στο Instagram μια γυμνή φωτογραφία του να κάνει ντους, εξηγώντας ταυτόχρονα στους θαυμαστές του πως έπρεπε να το κάνει στο πλαίσιο του στοιχήματος που είχε βάλει με την σύντροφό του. 

«Έχασα στο Jenga από την Jessica Cornish. Ο χαμένος (εγώ) έπρεπε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που θα επέλεγε ο άλλος (η Jessica Cornish). Δεν ξαναπαίζω μαζί της Jenga...», έγραψε ο 39χρονος ηθοποιός στην λεζάντα της φωτογραφίας. 

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης, το ποστ του Channing Tatum είχε συγκεντρώσει περίπου 3 εκατομμύρια likes, ενώ την φωτογραφία σχολίασε και η Jessie, απαντώντας: «Το να αγαπάς σημαίνει να μοιράζεσαι».

Ο Channing Tatum ξεκίνησε να βγαίνει με την Jessie J τον περασμένο Οκτώβριο, λίγους μήνες μετά το διαζύγιό του με την Jenna Dewan, τον Απρίλιο του 2018, μετά από εννέα χρόνια γάμου. Μαζί έχουν μια κόρη, την 5χρονη Everly.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I lost a game of Jenga to Jessica Cornish. The loser (me) had to post a picture the other person (Jessica Cornish) picked... Smh and fml... I’m never playing Jenga with her ever again... ? + ? ? : @jessiej

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channing Tatum (@channingtatum) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM