Η Αριάνα Γκράντε πόσταρε φωτογραφίες του Τζιμ Κάρεϊ για να μιλήσει για την κατάθλιψη

Η Αριάνα Γκράντε πόσταρε φωτογραφίες του Τζιμ Κάρεϊ για να μιλήσει για την κατάθλιψη Facebook Twitter
0

Η Αριάνα Γκράντε αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για την κατάθλιψη, δημοσιεύοντας στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες του Τζιμ Κάρεϊ.

Η 25χρονη τραγουδίστρια πόσταρε στον λογαριασμό της μερικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Τζιμ Κάρεϊ, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Η κατάθλιψη είναι το σώμα σου που λέει, "δεν θέλω να είμαι αυτός ο χαρακτήρας πια". "Δεν θέλω να κρατήσω αυτό το avatar που έχετε δημιουργήσει στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ για μένα"».

Η Αριάνα Γκράντε συνεχίζει ενθαρρύνοντας τον κόσμο να ξανασκεφτεί το τι σημαίνει «κατάθλιψη» και προτρέποντας σε «βαθιά ξεκούραση». «Το σώμα σας χρειάζεται να είναι καταθλιπτικό. Χρειάζεται βαθιά ανάπαυση από το ρόλο που προσπαθείτε να υποδυθείτε» έγραψε.

Η νεαρή τραγουδίστρια δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού, εκφράζοντας τον θαυμασμό που τρέφει για εκείνον από τότε που ήταν μικρή. «Σε αγαπώ τόσο πολύ»,έγραψε σε μια από τις φωτογραφίες. 

Να σημειωθεί πως η νέα δημόσια τοποθέτηση της τραγουδίστριας σχετικά με την κατάθλιψη έρχεται λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις της στο Twitter ότι αγωνίζεται για την ψυχική της υγεία.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM