Ντε Νίρο: O Tραμπ είναι wannabe γκάνγκστερ

Ντε Νίρο: O Tραμπ είναι wannabe γκάνγκστερ Facebook Twitter
0

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι γνωστός πολέμιος του Τραμπ και για ακόμη μια φορά επιτέθηκε στον αμερικανό πρόεδρο τον οποίο χαρακτήρισε «wannabe γκάνγκστερ».

Ο ηθοποιός έχει εμπλακεί σε μια μακρόχρονη διαμάχη με τον Ντόναλντ Τραμπ, με αποκορύφωμα τη στιγμή που είπε  "fuck Trump" στα βραβεία Tony πέρυσι.

Ο Tραμπ απάντησε λέγοντας ότι ο Ντε Νίρο ήταν «ένα άτομο με χαμηλό IQ».

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή Late Show την Παρασκευή, ο Ντε Νίρο είπε στον οικοδεσπότη ότι προσπάθησε να δώσει στον Τραμπ μια ευκαιρία. «Αυτό είπα αμέσως μετά την εκλογή του. Δώστε του μια ευκαιρία. Δίνω σε όλους αυτό το πλεονέκτημα. Αυτός ο τύπος έχει αποδείξει ότι είναι απόλυτος looser». 

Όταν ο Κόλμπερτ ρώτησε τον Ντε Νίρο γιατί το κοινό αγαπούσε τα φιλμ με ήρωες γκάνγκστερ, ο ηθοποιός απάντησε: «Τους αρέσει ο τύπος του ανθρώπου εκτός νόμου, απλά τώρα έχουμε έναν wannabe γκάνγκστερ στο Λευκό Οίκο».

Ο Ντε Νίρο είπε επίσης: «Ακόμη και οι γκάνγκστερ έχουν ηθική. Έχουν έναν κώδικα τιμής και όταν δίνουν το λόγο τους τον τηρούν. Αυτός ο τύπος, δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτό».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM